icon

Prepláca Union zdravotná poisťovňa okuliare?

Včera o 13:50

Dobrý deň, dcéra (6r) bude potrebovať okuliare a počula som, že Union prepláca daku sumu na rámy. Máte s tým reálnu skúsenosť? Funguje to tak, že to kúpim a potom mi to spätne preplatia cez appku, alebo treba ísť na pobočku? Tiež by ma zaujímalo či robia problémy s drahšími sklami. Rozmýšľam že nás tam všetkých prehlásim ak sú tie benefity fakt funkčné.

lukbe
Včera o 13:55

@anonym_autor ja som síce vo všeobecnej, ale žiadala som si cez aplikáciu. Čakám. A kto ma robiť problémy so sklami? Ved príspevok je na rám.

anonym_c61169
Včera o 14:04
@lukbe

@anonym_autor ja som síce vo všeobecnej, ale žiadala som si cez aplikáciu. Čakám. A kto ma robiť problémy so sklami? Ved príspevok je na rám.

@lukbe,
Ja som vo vseobecnej minuly tyzden mi zaplatili, prispevok nie je len na ram, je na okuliare ,trochu byrokracie ale da sa to.musis mat predpis od registrovanej ocnej aj ico od registrovanej optiky.🙂

anonym_2bd4d3
Včera o 14:13

@anonym_autor vygugli si Union a ich benefity

lukbe
Včera o 14:29
@anonym_c61169

@lukbe,
Ja som vo vseobecnej minuly tyzden mi zaplatili, prispevok nie je len na ram, je na okuliare ,trochu byrokracie ale da sa to.musis mat predpis od registrovanej ocnej aj ico od registrovanej optiky.🙂

@anonym_c61169 ano, viem.

anonym_8f10b6
Včera o 14:36

Vypises tlacivo so ziadostou na preplatenie a odfotis to spolu s receptom od ocnej a blockom z pokladne do aplikacie union a posles. Preplatia ti 70 eur to je jedno aky ram a ake skla

viestta
Včera o 15:19

Len davaj si pozor, lebo preplacaju len ak je predpis od zmluvneho lekara a tak isto aj optika musi mat zmluvu s poistovnou

anonym_c61169
Včera o 16:32
@anonym_8f10b6

Vypises tlacivo so ziadostou na preplatenie a odfotis to spolu s receptom od ocnej a blockom z pokladne do aplikacie union a posles. Preplatia ti 70 eur to je jedno aky ram a ake skla

@anonym_8f10b6
Necitas a pises bludy

euka210
Včera o 17:04

@anonym_autor maju to asi vsetky poistovne, Dovera dava tusim 50e bud ram alebo skla uz roky, pri synovi to vyuzivame. Union to ma asi nove.
Dostanes predpis od ocneho a ten potvrdeny od optika si odfotis a aj blocek so sumou a uplatnis cez apku. Po case pridu peniaze. V Dovere je to 1x rok.

anonym_8f10b6
Včera o 19:35
@anonym_c61169

@anonym_8f10b6
Necitas a pises bludy

@anonym_c61169 ??? Robila som to pred par dnami

anonym_8f10b6
Včera o 19:40
@anonym_c61169

@anonym_8f10b6
Necitas a pises bludy

@anonym_c61169 tlacivo uz nie je povinne ale nam ho dali v optike tak sme vyplnili

viestta
Včera o 19:54
@anonym_c61169

@anonym_8f10b6
Necitas a pises bludy

@anonym_c61169 vlani som odniesla papier rovno do pobocky, pani hned nahrala do systemu, po vikende som mala peniaze na ucte. Ide to aj bez aplikacie.