icon

Príde email na úrad práce odoslaný cez víkend?

21. máj 2025

Dobry den,
prosim Vas prisiel meil na Urad prace, aj ked som ho odoslala cez vikend?
Dakujem.

ukgirls
21. máj 2025

pride hned-precitaju ho ked pridu do prace....

berenika39
21. máj 2025

Tak logicky - email přijde, ale záleží na tom, kdy si kdo přečte - se začátkem pracovní doby...

balerina2025
22. máj 2025

co si myslis?
🙂

really8
22. máj 2025

Nepride. Ved internety si tiez zasluzia byt cez vikend s rodinou.

sonula
22. máj 2025

Vy sa smejete, ale uz som sa stretla s uradom, ktory mal na web prevadzkove hodiny a mimo nich ju vypinal.

simsalabim
22. máj 2025
@sonula

Vy sa smejete, ale uz som sa stretla s uradom, ktory mal na web prevadzkove hodiny a mimo nich ju vypinal.

@sonula ale po zapnuti tie maily predsa prisli, ci? Ved to je, ako ked si vypnes mobil. Zapnes ho a vsetky spravu ti cinknu.

januska12323
22. máj 2025

Tebe tiež maily chodia len v pracovné dni?

autor
22. máj 2025

Odpoviem takto naraz vsetkym, uz som sa stretla s tym, ze som niekde pisala meil a vratil sa mi s tym, ze zamestnanec ma dovolenku a aj datum kedy sa vrati po dovolenke s tym, ze potom mam odoslat meil znova. Toto je sice cez vikend, ale napadlo ma, ci to nemaju podobne.

maranco
22. máj 2025

To ti prišla len automatická odpoveď a ten mail technicky dostali aj cez dovolenku nie je dôvod ho posielať znovu.
Ak to majú nastavené tak, že zmažú prijaté maily cez dovolenku tak sú hlupáci.
Koľko mailov chodí automaticky (napríklad že prepravca prijal balík, kedy ho doručí a sledovanie zásielky), takže ich nik nebude posielať opakovane, len preto že práve mali dovolenku.

Ak chceš mať potvrdenie, že úrad dostal tvoj list píš im cez schránku slovensko.sk