icon

Príde kontrola počas prvého dňa PN?

19. aug 2024

Zdravím , dakujem za odpovede.

lila246
19. aug 2024

Môže, nemusí… ked ti niekto napise ze prvy den urcite nechodi, ty pojdes prec z domu a kontrola pride, co potom?

charlottha
19. aug 2024

myslis prvy den, ked ta vypise dr? pochybujem. keby aj hej, tak si bola predsa u dr 😉

matullienka
19. aug 2024

@charlottha tak kontrola ti môže prísť do 22:00 to asi ťažko obhajis, že si bola u dr. Veď na sociálnej poisťovni vidia kedy ju nahrali do systému

zuzanaete
19. aug 2024

Vecer by aj mohla. Zalezi, kedy generuju zoznamy ludi, co maju byt skontrolovani. Ak ti da lekar rano pn, tak ak generuju poobede zoznam na vecer, tak by sa to mohlo stat. Chodia kontrolovat aj vecer.

biba_18
19. aug 2024

prvých 10 dní chodí poisťovňa málokedy - to skôr môže prísť zamestnávateľ - alebo poisťovňa na podnet zamestnávateľa ...

matullienka
19. aug 2024

@biba_18 prvých 10 dní chodí často tím, ktorí idú hneď po skončení PP na PN

biba_18
19. aug 2024

@matullienka čo je pp? okrem toho že poprad 🙂

alantroj
19. aug 2024

@biba_18 pracovny pomer.ked ta vyhodia z prace a das sa vypisat na Pn Vv ochrannej dobe. vela ludi to zneuziva

alantroj
19. aug 2024

@zuzanaete to by som odpadla ak by boli takito efektivni. a prve dni plati odvody zamestnavatel, socialku to nemusi trapit. Az ked to pojde "zo statneho" je to u nich, ci?

matullienka
19. aug 2024

@biba_18 pracovný pomer 🫣

biba_18
19. aug 2024

@matullienka 😂😂

biba_18
19. aug 2024

@alantroj aha. také nepoznám teda...

biba_18
19. aug 2024

@alantroj môžu ísť aj na podnet zamestnávateľa na kontrolu ... pokiaľ on nejde sám ...

lilinka88
19. aug 2024

@alantroj trápiť ich to môže aj prvé dni, keďže pri porušení liečebného režimu je postih pozastavenie výplaty nemocenského na 30 dní. Čiže keď ťa nezastihnu doma napr aj tretí deň PN, nebude ti sociálka platiť ani od 11. dňa

petronela1985
19. aug 2024

To je veľmi individuálne, ja som na rizikovom presne dva mesiace, dodržiavam presne vychádzky a zatiaľ nič. Môj sused je PN už dlho, nevydrží ani chvíľu doma, tiež nemal kontrolu. A niekomu prídu 2x za deň.