icon

Prihlásenie na úrad práce

aneta50
2. jan 2026

Ahojte, viete mi niekto poradiť, ako to funguje doma na sk, keď sa chcem ísť zaregistrovať na urad prace, mám vážny problém som tehotná a dieťa ma vážnu vývojovú chybu, žijem v uk a tu lekári s tým nič nerobia a nechcem čakať toľko, preto chcem ísť domov, do koľkých dni ma úrad práce zaregistruje ? Ako to funguje keď som odhlásena aj zo zdravotnej, doma na sk som robila v uk dlho niesom,

sara07
2. jan 2026

najskôr si zisti či tu na sk bude lekar niečo robit s dg dietata a porovnaj si podmienky,nepíšem kde su lepšie ...
ošetrit ta vedia aj tu aj bez prehlasenia

mogaa
2. jan 2026

@aneta50 ak má dieťa vývojovú chybu tak je otázne či s tým vôbec niečo lekári vedia urobiť.....niekedy sa nedá robiť nič, alebo operácia až po pôrode či v neskoršom období dieťaťa - záleží od vývojovej chyby....ale pokiaľ je v brušku, tak s tým asi ani nič robiť nebudú.....ďaľšia vec, kedy ťa zaregistrujú na UP, lebo ty k registrácii potrebuješ podokladať všetky doklady z UK a to je na dlho......čiže určite ťa zaregistrujú až vtedy ked budeš mať všetky obdobia podložené.

mogaa
2. jan 2026

@aneta50 ďalšia vec, u UP ťa budú posielať aj na pohovory - tehotná, netehotná....Up slúži na sprostredkovanie práce, to nie je PN.....

anonym_b0d86e
2. jan 2026

asi by som si zaplatila za vyšetrenie na sk u gyn či vedia nevedia s tym niečo robit a potom sa rozhodla kde budem byvat
ohladne starostlivosti dalšej máš lepšie ked ostaneš v uk ak ma vyvojovu vadu , na sk nemáš také podmienky ohladne škôlky / školy , ano nie je to 100% ani tam ale tu nemaš niektore veci ktore su tam
zisti si cez net ... a to že máš zo zakona narok na niečo napr kompenzacie a pod ešte neznamená že ich aj dostaneš môžeš mat spravy dg neviem čo

aneta50
autor
2. jan 2026
@anonym_b0d86e

asi by som si zaplatila za vyšetrenie na sk u gyn či vedia nevedia s tym niečo robit a potom sa rozhodla kde budem byvat
ohladne starostlivosti dalšej máš lepšie ked ostaneš v uk ak ma vyvojovu vadu , na sk nemáš také podmienky ohladne škôlky / školy , ano nie je to 100% ani tam ale tu nemaš niektore veci ktore su tam
zisti si cez net ... a to že máš zo zakona narok na niečo napr kompenzacie a pod ešte neznamená že ich aj dostaneš môžeš mat spravy dg neviem čo

@anonym_b0d86e tá vývojová chyba je vážna, neprežil by,jedine riešenie je ukončenie tehotenstva, som v 14tt

anonym_b0d86e
3. jan 2026
@aneta50

@anonym_b0d86e tá vývojová chyba je vážna, neprežil by,jedine riešenie je ukončenie tehotenstva, som v 14tt

@aneta50 tak si zaplat termin a vyšetrenie na sk, uvidíš čo ti povedia a potom sa prehlasuj a stahuj
aby si zistila či vôbec vedia na sk takuto operaciu a či ju vôbec aj poistovna preplati