icon

Príspevok na docházku za prácou

domca2893
15. mar 2015

Ma niekto skusenosti?...potrebovala by som pozistovat urcite veci. Dakujem 🙂

ajkava
15. mar 2015

A čo chceš? Ja teraz beriem.

domca2893
autor
15. mar 2015

Ako to funguje...lebo uz mi prisiel papier ze mi ho schvalil...a kedy asi priblizne posielaju peniaze...kolko im to trva a tak a ake papiere mi treba...uz som jedny odoslala...ale hadam teraz druhy krat co budem posielat uz nebudem musiet vsetky...ibe niektore nie?...

ajkava
15. mar 2015

Mne tiež schválili aj papier prišiel, ale eurá ešte nie. Tak neviem, kedy to posielajú. Každý mesiac musíš poslať ten papier, kde krúžkuješ, kedy si v práci.

domca2893
autor
15. mar 2015

ano ano to mam...aj pocet ciest co som absolvovala...ale uz hdama nemusim tie cestne vyhlasenie a kopiu prac. zmluvy..a tiez aj kopiu platobnej karty..to staci iba pvy krat nie?..lebo toho by bolo moc kazdy mesiac...no inak aj to som pocula ze iba nad 30€ preplatia...tak neviem co je na tom pravdy...

ajkava
15. mar 2015

Nie, tie základne netreba. Mne prišlo, že mi priznávajú max. do výšky 33 eur. Tak sa pozri, ako tebe.

domca2893
autor
15. mar 2015

hej hej aj mne to iste...len neviem ako to je..ked napr. idem autom..nemam listok...tym padom aj pocet absolvovanych ciest je menej...neviem kolko ciest musim mat aby mi to preplatili...neviem ako to je...uvidime ci obsem aj daco poslu...

ajkava
15. mar 2015

Tak to neviem, ak kombinuješ jazdy, ako sa platí. Ja chodievam vlakom, sem - tam busom.

9lf9
15. mar 2015

cesta autom sa nepreplaca, musia byt zdokladovane cestovne listky a podla tabulky vzdialenosti km vysla max cena preplatenie teda do 33e/mes...ak zdokladujes v listkoch 10e preplatia len tie

domca2893
autor
15. mar 2015

jasne jasne...takze to co zdokladujem..to preplatia..to je pochopitelne 🙂...tak dakujem 🙂

ajkava
15. mar 2015

@9lf9 lístky sa už nedokladujú. Lístky treba mať odložené a doložia sa len na vyzvanie. Zrejme sa to počíta už inak, podľa kilometrovníka.

9lf9
15. mar 2015

@ajkava moze byt ze sa to zmenilo odkedy som to mala ja 🙂

ajkava
15. mar 2015

Áno, ja som tiež predtým mala toľko, koľko som doložila. Teraz je písané, že treba mať odložené lístky a na vyzvanie predložiť. Keď ešte bral syn, jemu dokonca preplácali aj auto.

domca2893
autor
15. mar 2015

@ajkava aha aha no dakujem..uvidime ako co bude...robim to prvy krat tak mam v tom nejasno...

olifcek
15. mar 2015

@domca2893 HR to potvrdzuje svojim zamestnancom na predpisanom tlacive. na zaklade toho preplatia schvalene cestovne vo vyske, aku schvalili - adekvatne s dochadzkou do prace... ked ma clovek Dovolenku, ci PN, tak sa mu nepreplaca, ale to je asi vsetkym jasne 🙂 nasi zamestnanci listky nemuseli dokladovat... kazdy mesiac len tlacivo od nas, z HR potrebovali ;) preplaca sa to tusim rok, ci pol roka? toto uz nepamatam :D cas bezi rychlo 😉

ajkava
15. mar 2015

Prepláca sa max. pol roka v závislosti od doby, koľko bol človek na úrade práce.

domca2893
autor
15. mar 2015

@ajkava ano je to iba na 6 mesiacov..a potom uz len zas o 2 roky mozem o to poziadat....a tlacivo som si nasla na ich stranke takze to mam..len som nevedela, ze ktore presne mi treba...leb prvy krat pred mesiacom...som tolko tlaciv vypisovala...ale teraz mi uz netreba...iba niektore...

olifcek
15. mar 2015

@domca2893 jo, na zaciatku i amestnavatel vypisuje o jedno tlacivo viac 🙂

dakujem za zjednotenie casu doby vyplacania 🙂