icon

Problém s čiastočným listom vlastníctva

natalia328
20. okt 2025

Ahojte, prosím Vás v akom prípade je čiastočný list vlastníctva "vyšedený"? Ide o náš pozemok, kde by už nemali prebiehať žiadne zmeny resp. všetko už máme vybavene/ukončené.
Tak ma len zaujíma, prečo niekomu idu otvoriť oba a nam nie

anonym_1c7754
20. okt 2025

definuj slovko VYŠEDENÝ.

natalia328
autor
20. okt 2025
@anonym_1c7754

definuj slovko VYŠEDENÝ.

@anonym_1c7754 že sa neda nan kliknuť

natalia328
autor
Autor odpoveď zmazal
natalia328
autor
20. okt 2025
@anonym_1c7754

definuj slovko VYŠEDENÝ.

@anonym_1c7754

anonym_cc289b
20. okt 2025
@natalia328

@anonym_1c7754

@natalia328 len tak zo srandy som pozrel jeden z nasich lvciek a tiez je "vysedeny" ciastocny... Dole mam zarovne zoznam vsetkych vlastnikov. Ked kliknem na konkretneho, prida sa aj ciastnocne LV a prestane byt vysedene

natalia328
autor
20. okt 2025
@anonym_cc289b

@natalia328 len tak zo srandy som pozrel jeden z nasich lvciek a tiez je "vysedeny" ciastocny... Dole mam zarovne zoznam vsetkych vlastnikov. Ked kliknem na konkretneho, prida sa aj ciastnocne LV a prestane byt vysedene

@anonym_cc289b aha dakujem, lebo práveže susedov ked pozriem im idu oba .Tak asi mame smolu :D

anonym_cc289b
20. okt 2025
@natalia328

@anonym_cc289b aha dakujem, lebo práveže susedov ked pozriem im idu oba .Tak asi mame smolu :D

@natalia328 ok, takze ty sa nevidis v tom zozname, ano? Nevies si kliknut na vase meno?

anonym_25a773
20. okt 2025
@natalia328

@natalia328 koľko parciel je na LV? Nie len jedna?

bg92
20. okt 2025

ciastocny LV sa da vygenerovat vtedy, ak je na LV viacero viacero vlastnikov/bytov - ciastocny znamena, ze sa ti zobrazi cast LV vo vztahu k tomu danemu jednemu (v casti=ciastocny). ak je na LV jeden vlastnik tak sa to neda, co chces docielit tym ze chces mat ciastocny lv? co to ma so zmenami a tym ze je to ukocene?

natalia328
autor
20. okt 2025
@bg92

ciastocny LV sa da vygenerovat vtedy, ak je na LV viacero viacero vlastnikov/bytov - ciastocny znamena, ze sa ti zobrazi cast LV vo vztahu k tomu danemu jednemu (v casti=ciastocny). ak je na LV jeden vlastnik tak sa to neda, co chces docielit tym ze chces mat ciastocny lv? co to ma so zmenami a tym ze je to ukocene?

@bg92 pretože ked sa zapisovalo napriklad bremeno, tak tiež nešiel čiastocný preto som si myslela, že to ma súvis s nejakymi zmenami pripadne ak sa niečo na parcele robí...
Ja sa normálne pýtam, stačí normálne odpovedať nie drzo 🙂

natalia328
autor
20. okt 2025
@anonym_25a773

@natalia328 koľko parciel je na LV? Nie len jedna?

@anonym_25a773 máme len jednu parcelu, ktorá je pisaná na mna a muža. Sused ma tiež jednu tiež on so ženou a ma aj čiastočný aj uplny tak ma len zaujímalo prečo to tak je 🙂

maranco
20. okt 2025
@natalia328

@anonym_25a773 máme len jednu parcelu, ktorá je pisaná na mna a muža. Sused ma tiež jednu tiež on so ženou a ma aj čiastočný aj uplny tak ma len zaujímalo prečo to tak je 🙂

@natalia328 sused vlastní ešte niečo iné okrem domu, tak pri čiastočnom sa zobrazuje len tá parcela s domom a pri úplnom možno aj iné pozemky

Otvor si list vlastníctva obce/mesta tak máš tam desiatky strán a pri čiastočnom bude len ten pozemok na ktorý práve klikáš.

natalia328
autor
20. okt 2025
@maranco

@natalia328 sused vlastní ešte niečo iné okrem domu, tak pri čiastočnom sa zobrazuje len tá parcela s domom a pri úplnom možno aj iné pozemky

Otvor si list vlastníctva obce/mesta tak máš tam desiatky strán a pri čiastočnom bude len ten pozemok na ktorý práve klikáš.

@maranco dakujem za vysvetlenie ❤

anonym_25a773
20. okt 2025
@natalia328

@maranco dakujem za vysvetlenie ❤

@maranco presne tak. Preto som sa pýtala na počet parciel.
@natalia328

bg92
20. okt 2025

@natalia328 kde vidis v mojom komenatri drzost? len som sa dopytovala na veci, ktore pises v prispevku a nesuvisia s tym. ale dobre nabuduce neporadim :D