icon

Problémy s rezervačným systémom cudzineckej polície

erav
17. apr 2025

Ahojte vospolok, to že na rezervačnom systeme sa nedaju nájsť dátumy, je jedna vec, ale včera od polnoci, mi síce otvorí hlavnu stránku ministerstva, ale ked kliknem na rezervačný system, nenačíta nič. Vypíše len, že web je nedostupný

Skusila som na mobile, tam mi sice po rozkliknuti rezervačneho systemu otvorilo ponuku vypisať údaje, ale už ma to nepustilo dalej. Máte niekto s tým problém, ale to bude v mojich technologiach zádrhel (počitač a mobil)

Dakujem za odpovede.

maranco
17. apr 2025

@erav chyba nie je u teba, ministerstvo "nedokáže" ochrániť svoju stránku, ale termíny veselo predávajú priekupníci

erav
autor
17. apr 2025

@maranco dakujem, ako ja nemyslim len terminy, ale že mne vypiše toto, posielam fotku, že už ani straánku nenačita, šlaktriafa ma.

maranco
17. apr 2025

@erav momentálne mi stránka ide

erav
autor
17. apr 2025

@maranco toto skušali aj moji znamy, im to načitalo a dokonca aj mne na mobile bez wifi, len cez dáta, tak som si myslela, že je problém s wifi, ale skus to vyplniť, či ťa to pusti, mne to už nepustilo ani na mobile dalej. A ak teba pusti, ja netušim kde môže byť chyba

maranco
17. apr 2025

@erav ďalej nejde, len točí koliesko

erav
autor
17. apr 2025

@maranco takže predsa len nemam ja krepu techniku, nepušta nikoho dalej...akože fajne...ale keby aspon existovala náhradka zavolať si o termin, prisaham vačku, ja im to budem robiť aj za malý plat, len aby to malo system

maranco
17. apr 2025

@erav keby takto fungoval rezervačný systém na hoteli alebo nákup lístkov na koncert tak už dávno skrachuje

daeen
17. apr 2025

Skusame to viaceri uz pomaly polroka. Terminy nie su. Na porazenie. Robi to kazdemu, bud sa to zasekne, alebo hadze error. Alebo vyplnime vsetko a u posledného kroku tesne pred odoslanim spadne systém.

erav
autor
18. apr 2025

@daeen pol roka ? ježiš a ako to riešite ked vám padne povolenie, ako musite vycestovať? lebo na zaklade tohto zase aby mi musel manžel vycestovať je chore a donemoty zase vybavovať doklady, lebo len 3 mesiace maju expiraciu je tým padom nemožné získať.

anonym_4303ad
23. júl 2025
@erav

@daeen pol roka ? ježiš a ako to riešite ked vám padne povolenie, ako musite vycestovať? lebo na zaklade tohto zase aby mi musel manžel vycestovať je chore a donemoty zase vybavovať doklady, lebo len 3 mesiace maju expiraciu je tým padom nemožné získať.

@erav dobrý deň, ako ste situáciu napokon vyriešili? ďakujem

erav
autor
23. júl 2025
@anonym_4303ad

@erav dobrý deň, ako ste situáciu napokon vyriešili? ďakujem

@anonym_4303ad dobrý deň, napokon sa všetko stihlo, tak ako malo. Ale keby sa nestihlo, isteže musi vycestovať, ak tu strávi plnych 90 dni , musi vycestovať na 90 dni von aby sa mu obnovil pobyt na dalších 90 dni.