Problémy s rezervačným systémom cudzineckej polície
Ahojte vospolok, to že na rezervačnom systeme sa nedaju nájsť dátumy, je jedna vec, ale včera od polnoci, mi síce otvorí hlavnu stránku ministerstva, ale ked kliknem na rezervačný system, nenačíta nič. Vypíše len, že web je nedostupný
Skusila som na mobile, tam mi sice po rozkliknuti rezervačneho systemu otvorilo ponuku vypisať údaje, ale už ma to nepustilo dalej. Máte niekto s tým problém, ale to bude v mojich technologiach zádrhel (počitač a mobil)
Dakujem za odpovede.
Skusame to viaceri uz pomaly polroka. Terminy nie su. Na porazenie. Robi to kazdemu, bud sa to zasekne, alebo hadze error. Alebo vyplnime vsetko a u posledného kroku tesne pred odoslanim spadne systém.
@daeen pol roka ? ježiš a ako to riešite ked vám padne povolenie, ako musite vycestovať? lebo na zaklade tohto zase aby mi musel manžel vycestovať je chore a donemoty zase vybavovať doklady, lebo len 3 mesiace maju expiraciu je tým padom nemožné získať.
@erav dobrý deň, ako ste situáciu napokon vyriešili? ďakujem
@erav dobrý deň, ako ste situáciu napokon vyriešili? ďakujem
@anonym_4303ad dobrý deň, napokon sa všetko stihlo, tak ako malo. Ale keby sa nestihlo, isteže musi vycestovať, ak tu strávi plnych 90 dni , musi vycestovať na 90 dni von aby sa mu obnovil pobyt na dalších 90 dni.

@erav chyba nie je u teba, ministerstvo "nedokáže" ochrániť svoju stránku, ale termíny veselo predávajú priekupníci