Projekt úrad práce
Vie mi niekto poradiť aký to je projekt cez úrad práce mi ponúkajú pracu musím odrobiť 210hod za mesiac vraj dostanem peniaze za to čo odrobim 210hod ale neviem o akú prácu to ide pital sa na veľkosť trička číslo monteriek a číslo rukavíc len nepovedal mi konkrétne aká je to práca je to verejné prospešné práce ? a keď odrobim tých 210hod tak už ďalej nebudem pokračovať vtom projekte tak mi to vysvetlil pán z úradu práce
@branko29 u nas teraz je projekt na 1 mesiac 21 dni po 8 hodin a ucastnik dostane nieco cez 300 eura. Vraj bude trvat 5 rokov a postulne sa prestrieda vetsina zaevidovanych..
@slavomira236 a o aký projekt ide konkrétne náplň práce verejné práce ?
@branko29 u nas teraz je projekt na 1 mesiac 21 dni po 8 hodin a ucastnik dostane nieco cez 300 eura. Vraj bude trvat 5 rokov a postulne sa prestrieda vetsina zaevidovanych..
@slavomira236 Čiže plne odpracovný mesiac a mzda 300 eur?!!
@anonym_02d78c ano. Pani mi to vcera oznamila na urade...
@slavomira236 a o aký projekt ide konkrétne náplň práce verejné práce ?
@branko29 nie verejne prace nieco so strojami..
@anonym_02d78c vraj dostanem oblecenie okrem topanok..takze este aj tie si musim kupit. Ze normalne dohoda sa podpise na ten mesiac🤦
@anonym_02d78c to je tak s uradom, aktivačné práce (pupn - podpora a udržanie pracovných návykov) je iba 85e mesačne- cca 64- 80 hodín (podľa toho aký dlhý je mesiac a ako to vychádza) s tým, že ak človek nedajbože ostane týždeň na pn, tak si to už nemá kedy ani nadrobiť a nedostane ani cent