Rezervácia na cestovný pas
Ahojte, viete mi prosím poradiť alo to je v prípade že som si rezervovala termín na dopravnom inšpektoráte ohľadom pasov a zaklikla som sekciu "viac dokladov" ( chceme pasy pre mňa priateľa a syna) no v maile mi píše ze rezervácia je iba na konkrétnu osobu - tu ktorá rezerváciu urobila..myslíte že to je v poriadku a nepovedia nám tam že aj syn a priateľ potrebujú zvlášť svoje poradové číslo? Ja len aby s tým zbytočne nebol problém, takto som sa chcela vyhnúť dlhému cakaniu
Čítala som túto radu tu na MK od jednej mamičky
Ďakujem vopred za odpovede 🫶🏻
Na dopravnom inspektorate pasy nevybavíš...
Na dopravnom inspektorate pasy nevybavíš...
@kvietok2012 nemôžem zato že google to tak má uvedené 🙈 hlavne že som tie pasy na tom dopravnom - nedopravnom inšpektoráte vybavila 🥳
Asi sme my v Nitre výnimoční

Prečítaj si text s porozumením https://portal.minv.sk/wps/wcm/connect/sk/site/...
V prípade potreby podania viacerých žiadostí o vydanie nových dokladov pre jednu osobu alebo doklady pre viac členov rodiny je možné vytvoriť jednu rezerváciu pre podanie viacerých žiadostí.
Vytvoriť rezerváciu pre podanie viacerých žiadostí o vydanie nových dokladov je dostupná pri výbere služby (krok 1) v kategórii oddelenie dokladov - viac dokladov.
Syn je rodina, takže na tú rezerváciu môžete ísť obaja a priateľ si urobí vlastnú rezerváciu.