Rezervačný systém MINV - nefunkčnosť
Rezervačný systém MINV
Uz druhy den sa pokúšam rezervovat na PZ kvôli výmene viacerych dokladov .a vzdy mi vypisuje chybu ,na ich stranke nieje nic ohladne nefunkčnosti systému
Prosim poraďte ..ako sa objednat
Vsetko vypisem ,pride mi kód ,zadám výmena viacerych dokladov dam pokračovať a vypise chybu a nepustí systém do ďalšieho kroku..akosi sa mi nechce tam ist na pol dňa bez objednania :(
Hoď sem screen akú chybu ti píše. Aké doklady chceš meniť od vozidla alebo OP, pas?
@viktoriaandrascik OP,vodičský ,technicky
@viktoriaandrascik toto vyhadzuje zakaždým
robíš to cez mobil? Mna to cez mobil nepustilo, musela som na PC urobiť rezerváciu. Tam bez problemov na prvý šup
Baby a mne zas ukáže všetky možné pracoviska akurát Piešťany mi tam neukazuje a nemôžem teda rezerváciu urobiť nakoľko to chcem práve v Piešťanoch 🤦
Baby a mne zas ukáže všetky možné pracoviska akurát Piešťany mi tam neukazuje a nemôžem teda rezerváciu urobiť nakoľko to chcem práve v Piešťanoch 🤦
ukazuje mi Piešťany
@nikca1234
ukazuje mi Piešťany
@nikca1234
@viktoriaandrascik ja teda neviem čo robím zle 🤦
@nikca1234 tak lebo v piešťanoch sa na to čo chceš ty vybaviť nedá rezervovať termín
Ahojte, tie, ktore ste spravili rezervaciu pod novym priezviskom - cim ste sa potom preukazali na polocii - sobasnym listom? Lebo je pisane, ze rezervacia je platná len s dokladom totoznosti danej osoby... No pod novym menom predsa este ziadny nemam.....
Ahojte, tie, ktore ste spravili rezervaciu pod novym priezviskom - cim ste sa potom preukazali na polocii - sobasnym listom? Lebo je pisane, ze rezervacia je platná len s dokladom totoznosti danej osoby... No pod novym menom predsa este ziadny nemam.....
@tami_tami ja som si urobila rezervaciu pod novým priezviskom ale cislo občianskeho zadavas zo svojho kvázi stareho občianskeho ;)
@tami_tami a áno aj sobášny list si vezmi ,budes potrebovat k nahliadnutiu
Dobrý deň chcem sa spýtať , rok sme hľadali s manželom termín nakoniec sa mi podarilo nád ránom a v tom strese som urobila chybu manžel má dve priezviska po mne a nechal si svoje rodné , ja som omylom zadala nesprávne poradie priezviská , viete mi poradiť čo mám robiť ? Nepošlu nás preč kvôli takej banalite ?
Dobrý deň chcem sa spýtať , rok sme hľadali s manželom termín nakoniec sa mi podarilo nád ránom a v tom strese som urobila chybu manžel má dve priezviska po mne a nechal si svoje rodné , ja som omylom zadala nesprávne poradie priezviská , viete mi poradiť čo mám robiť ? Nepošlu nás preč kvôli takej banalite ?
@ronaldova7 fúha, všetko záleží od príslušného policajta, myslím si, že nemalo by to byť vážne. Číslo OP je správne? Tam bude rodné číslo ...

@20mimka zavolaj na bezplatné číslo 0800 222 222, alebo pošli obrázok chyby na callcentrum@minv.sk
keby to bol hotel alebo eshop chyba by bola opravená hneď, alebo by už dávno skrachoval