icon

Rezervačný systém MINV - nefunkčnosť

20mimka
8. apr 2025

Rezervačný systém MINV
Uz druhy den sa pokúšam rezervovat na PZ kvôli výmene viacerych dokladov .a vzdy mi vypisuje chybu ,na ich stranke nieje nic ohladne nefunkčnosti systému
Prosim poraďte ..ako sa objednat
Vsetko vypisem ,pride mi kód ,zadám výmena viacerych dokladov dam pokračovať a vypise chybu a nepustí systém do ďalšieho kroku..akosi sa mi nechce tam ist na pol dňa bez objednania :(

maranco
8. apr 2025

@20mimka zavolaj na bezplatné číslo 0800 222 222, alebo pošli obrázok chyby na callcentrum@minv.sk

keby to bol hotel alebo eshop chyba by bola opravená hneď, alebo by už dávno skrachoval

viktoriaandrascik
8. apr 2025

Hoď sem screen akú chybu ti píše. Aké doklady chceš meniť od vozidla alebo OP, pas?

elenka.k
8. apr 2025

@20mimka treba skúšať ďalej, ja som vkuse tak robila 20 x a na 21x sa mi podarilo 😎
najlepšie buď neskoro alebo skoro ráno, systém je zaneprázdnený

20mimka
autor
8. apr 2025

@maranco pislaa som tam email ,zatial sa neozvali

20mimka
autor
8. apr 2025

@viktoriaandrascik OP,vodičský ,technicky

20mimka
autor
8. apr 2025

@elenka.k uz asi 15krat som skúšala aj ja 🙂

20mimka
autor
8. apr 2025

@viktoriaandrascik toto vyhadzuje zakaždým

hugigugin
8. apr 2025

@20mimka ak z dovodu zmeny mena pri vydaji tak skus davať uz nove meno. Kolegyna sa tak nevedela prihlasiť.

stankadu
8. apr 2025

robíš to cez mobil? Mna to cez mobil nepustilo, musela som na PC urobiť rezerváciu. Tam bez problemov na prvý šup

20mimka
autor
8. apr 2025

@stankadu skúšala som aj aj ..aj cez mobil aj cez pc a stále nič :/

20mimka
autor
8. apr 2025

@hugigugin nie kvôli výdaju…potrebujem ešte len zmenit z pôvodného priezviska na nové .cize prvýkrát potrebujem ist ..a kedze viac dokladov naraz tak by mi velmi pomohlo aby sa dalo rezervovat na datum a cas

hugigugin
8. apr 2025

@20mimka a prihlasuješ sa novym priezviskom?Lebo kamoska sa vydala a priezviskom sa hlasila starym. A preto xy X Neprešla,ale možno je len nával a pada server. Deje sa často.

20mimka
autor
9. apr 2025

@hugigugin Ano starým..presne nad tým rozmyslam ze idem skúsiť novým priezviskom a evidentne treba potom zadat cislo z občianskeho ktory mám
Velmi ste mi pomohli baby 😘🩷Dám vediet či bolo tým ..este že vás mám a existuje táto stránka 🤗🤗🤗

20mimka
autor
9. apr 2025

@20mimka presne to bola chyba !prihlasovala som sa starým preto ma nechcelo pustit ! Dakujem velmi pekne 😘🩷taaak toto by ma fakt nenapadlo 🤦‍♀️

nikca1234
4. jún 2025

Baby a mne zas ukáže všetky možné pracoviska akurát Piešťany mi tam neukazuje a nemôžem teda rezerváciu urobiť nakoľko to chcem práve v Piešťanoch 🤦

viktoriaandrascik
4. jún 2025
@nikca1234

Baby a mne zas ukáže všetky možné pracoviska akurát Piešťany mi tam neukazuje a nemôžem teda rezerváciu urobiť nakoľko to chcem práve v Piešťanoch 🤦

ukazuje mi Piešťany
@nikca1234

nikca1234
5. jún 2025
@viktoriaandrascik

ukazuje mi Piešťany
@nikca1234

@viktoriaandrascik ja teda neviem čo robím zle 🤦

janai1
5. jún 2025
@nikca1234

@nikca1234 tak lebo v piešťanoch sa na to čo chceš ty vybaviť nedá rezervovať termín

viktoriaandrascik
5. jún 2025
@nikca1234

@janai1 aj to je pravdepodobne

@nikca1234 čo si zadala do kolonky čo chcete vybaviť

tami_tami
20. aug 2025

Ahojte, tie, ktore ste spravili rezervaciu pod novym priezviskom - cim ste sa potom preukazali na polocii - sobasnym listom? Lebo je pisane, ze rezervacia je platná len s dokladom totoznosti danej osoby... No pod novym menom predsa este ziadny nemam.....

20mimka
autor
20. aug 2025
@tami_tami

Ahojte, tie, ktore ste spravili rezervaciu pod novym priezviskom - cim ste sa potom preukazali na polocii - sobasnym listom? Lebo je pisane, ze rezervacia je platná len s dokladom totoznosti danej osoby... No pod novym menom predsa este ziadny nemam.....

@tami_tami ja som si urobila rezervaciu pod novým priezviskom ale cislo občianskeho zadavas zo svojho kvázi stareho občianskeho ;)

20mimka
autor
20. aug 2025
@tami_tami

@tami_tami a áno aj sobášny list si vezmi ,budes potrebovat k nahliadnutiu

ronaldova7
19. sep 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať , rok sme hľadali s manželom termín nakoniec sa mi podarilo nád ránom a v tom strese som urobila chybu manžel má dve priezviska po mne a nechal si svoje rodné , ja som omylom zadala nesprávne poradie priezviská , viete mi poradiť čo mám robiť ? Nepošlu nás preč kvôli takej banalite ?

elenka.k
19. sep 2025
@ronaldova7

Dobrý deň chcem sa spýtať , rok sme hľadali s manželom termín nakoniec sa mi podarilo nád ránom a v tom strese som urobila chybu manžel má dve priezviska po mne a nechal si svoje rodné , ja som omylom zadala nesprávne poradie priezviská , viete mi poradiť čo mám robiť ? Nepošlu nás preč kvôli takej banalite ?

@ronaldova7 fúha, všetko záleží od príslušného policajta, myslím si, že nemalo by to byť vážne. Číslo OP je správne? Tam bude rodné číslo ...