icon

Ročné zúčtovanie dane, keď som bola na úrade práce

12. feb 2021

Ahojte.chcem sa spytat tych co boli minuly rok na Urade prace.ako ste riesili potvrdenie?socialna poistovna vam poslala priamo domov alebo ste museli ziadat?
Alebo to ziada vas zamestnavatel?dakujem za kazdu radu.

juliatriscova
12. feb 2021

zamestnávateľ s tým nič nemá.........sama si musíš vyžiadať a teraz posielajú aj emailom........a už si podpísala žiadosť o vykonanie ročného zúčtovania? termín máš do 15.2.2021........po tomto termíne si musíš sama podať daňové priznanie...🙂

nafka0483
12. feb 2021

A co chces ziadat od socialnej poistovne? Ak si bola na urade prace, tak si nemala prijem, ci ano? Ak si nemala prijem, tak si neplatila dan, takze co chces zuctovat?

veromia
12. feb 2021

Ahoj, napis na Urad, kam patris a poslu ti ho zaheslivany mailom. Doklada sa to potvrdenie k Ziadosti o rocne zuctovanie

maja170
12. feb 2021

Ahoj. Ja som žiadala potvrdenie k vyučtovaniu dane z úradu prace aj zo socialnej poisťovne. Obidve inštitúcie mi zaslali potvrdenie domov poštov na adresu.

autor
12. feb 2021

@nafka0483 akoze som nemala prijem.ved z hrubej mzdy mi vypocitali davku.a ze aj toto treba zaratavat do RZD..preto sa pytam a ziadam o radu ako postupovat.

fiafia
12. feb 2021

Ja som musela podpisovať žiadosť o vyhotovenie v novej práci + chceli potvrdenie o poberaní podpory zo sociálky.to mi prišlo listom domov a rzd od predchádzajúciceho zamestnávateľa tiež postou domov

nafka0483
12. feb 2021

Podpora v nezamestnanosti nie je zdanitelny prijem. Bola si cely rok nezamestnana?

autor
12. feb 2021

@nafka0483 bola som od januara do septembra..a od septembra na UP...pretoze kazdy mi pise inak.

elenka74
12. feb 2021

od januára do septembra si bola zamestnaná a potom nezamestnaná?

autor
12. feb 2021

@elenka74 ano..od septembra do decembra UP...ale odpisali sme zo socialky ze mi posielaju potvrdenie postou

nafka0483
12. feb 2021

Jaaaj takto. Tak potom potrebujes akurat potvrdenie, ale nie preto, ze by si z podpory platila dan 🙂

autor
12. feb 2021

@nafka0483 prave preto som chcela poradit 🙂 lebo kazdy mi pisal inak...ale dakujem za reagovanie