Ročné zúčtovanie poisťovne Union. Je meškanie bežné?
Ahojte, som SZČO a stále mi nedošlo ročne zúčtovanie za r 2024. Vždy chodilo v júli a teraz ešte stále nič. Viem že majú vraj čas do 31.10. ale je toto bežné? Mne sa to ešte nestalo.
Poisťovňa Union
@anonym_autor mne prišlo v auguste . Takto neskoro október mi ešte nikdy neprišlo
@pe_mi ďakujem, ak to nie je tajné, došiel ti preplatok či nedoplatok? Ja čakám preplatok tak jasné že si dávajú načas. Asi až posledný deň to pošlú - ak vôbec niečo pošlú. A dnes sa tam nedá dovolať ani 😀👌
@anonym_autor Mal si predĺženú lehotu na podanie daňového priznania? Kedy si podával daňové priznanie?
@anonym_autor Mal si predĺženú lehotu na podanie daňového priznania? Kedy si podával daňové priznanie?
@chrobak7 v lehote do 31.3.
Vec je už vyriešená. Pošta mi doručila žltý papierik s dátumom 2.9. ktorý už bude dávno naspäť v zdravotke. Ich tam snáď zahluším na pošte
Vec je už vyriešená. Pošta mi doručila žltý papierik s dátumom 2.9. ktorý už bude dávno naspäť v zdravotke. Ich tam snáď zahluším na pošte
@anonym_autor Treba si zriadiť e-pobočku a tam uvidíš všetky informácie ohľadne tvojho poistenia, vrátane uhradeného poistného, ročného zúčtovania a prípadných nedoplatkov či preplatkov.
Ak si ale poštu neprevzal, tak cca 20.9. sa vrátila do poisťovne a ten dátum sa asi bude považovať za dátum doručenia. A od dátumu doručenia má poisťovňa 60 dní na vyplatenie preplatku.
@anonym_autor Treba si zriadiť e-pobočku a tam uvidíš všetky informácie ohľadne tvojho poistenia, vrátane uhradeného poistného, ročného zúčtovania a prípadných nedoplatkov či preplatkov.
Ak si ale poštu neprevzal, tak cca 20.9. sa vrátila do poisťovne a ten dátum sa asi bude považovať za dátum doručenia. A od dátumu doručenia má poisťovňa 60 dní na vyplatenie preplatku.
@chrobak7 v nedeľu ich idem pozdraviť do pobočky a poriešiť to osobne. Vždy všetko len osobne vybavím bohužiaľ
@anonym_autor a ty nemas slovensko.sk ci ti tam nedorucuju zasielky z poistovne? Som aj myslel, ze pre zivnostnikov a firmy to je povinne...

@anonym_autor mne prišlo v auguste . Takto neskoro október mi ešte nikdy neprišlo