icon

Rýchle vybavenie pasu pre dieťa

ssddff
12. jún 2025

Ahojte mamky, dali sme vyrobiť pondelok pas pre syna. Odchádzame do Chorvatska 26.6. Dali sme mu do 10 dní. Mám strach že to nepríde dovtedy, zvykne to meškať ? Aké máte skúsenosti? Dá sa to ešte zmeniť do tých 2 dni, kludne zaplatím aj novú sumu len nech to mame.

viestta
12. jún 2025

tak tam zajtra chodte a dajte mu spravit OP s fotkou za 48 hodin. Do Chorvatska mozte cestovat aj s OP s fotkou

mandinka
12. jún 2025

Nie, nezvykne to meškať. V pondelok bolo 9. to v pohode stihnú

patka06
12. jún 2025

To stihnú dodať do 26.06.
Súhlasím s názorom, že OP s foto by bol lepšia voľba

maranco
12. jún 2025

@ssddff tých 10 dní stihnú, koľko má syn rokov alebo koľko ste platili?
Občan mladší ako 6 rokov zaplatí za vydanie cestovného pasu do 10 pracovných dní 24 €,
Občan od 6 do 16 rokov zaplatí za vydanie cestovného pasu do 10 pracovných dní 40 €,

Lebo občiansky preukaz pre dieťa do dvoch dní stojí 27€, do 30 dní stojí 7€.

maddie1711
12. jún 2025

My sme si dávali normálne za 30 dni. Prišiel po dvoch týždňoch. Minuly týždeň som si ho bola vyzdvihnúť. Minulý rok sa menili poplatky, preto bol taký extrémny nápor, tento rok mi hovorila policajtka ze chodia normálne.

ssddff
autor
12. jún 2025
@maranco

@ssddff tých 10 dní stihnú, koľko má syn rokov alebo koľko ste platili?
Občan mladší ako 6 rokov zaplatí za vydanie cestovného pasu do 10 pracovných dní 24 €,
Občan od 6 do 16 rokov zaplatí za vydanie cestovného pasu do 10 pracovných dní 40 €,

Lebo občiansky preukaz pre dieťa do dvoch dní stojí 27€, do 30 dní stojí 7€.

@maranco dobrý deň, syn ma iba 2 roky.

ssddff
autor
12. jún 2025
@patka06

To stihnú dodať do 26.06.
Súhlasím s názorom, že OP s foto by bol lepšia voľba

@patka06 ďakujem ukludnili ste ma,že je aj takáto varianta

kvietok2012
12. jún 2025

Ved ste ho dávali robiť 9.6. a 10 prac.dní je do 20.6....odchadzate 26.6. Tak nestresuj...doklady chodia načas...

ibrunova
12. jún 2025

Stíhate, nemeškajú

ukulela
12. jún 2025
@ssddff

@patka06 ďakujem ukludnili ste ma,že je aj takáto varianta

@ssddff OP sa da urobit aj detom - rovnako, ako pas, a aj OP ma vsak obmedzenu kratsiu platnost - tusim 2 roky pri najmensich detoch. a cestovat s nim mozes tak, ako dospelak - kym sme my chodili nech do Chorvátska/madarska/CR a pod, tak mali decka obcianske. je to skladnejsie, ako pasy ... a aj daco malo lacnejsie (tusim) . s pasmi chodime len mimo EU.