Skúsenosti s firmou Združené Hospodárstva SK?
zdravím, stretli ste sa niekto s touto spoločnosťou? Kontaktovali nás ohľadom odkupu ornej pôdy ale na internete nič o nich neviem nájsť. Prišiel len list s ponukou a vypísané jednotlivé parcely
V 2018 exekútorský úrad dražil pozemky jeho firmy VITAL AGRON s. r. o., ktorú v 2022 premenoval na Združené Hospodárstva SK
https://www.mestostod.cz/assets/File.ashx?id_or...
zdravím, aj mne prišla ponuka na odkúpenie ornej pôdy. Koľko ti ponúkajú? Mne 0,43€ za 1m2. To sa mi zdá dosť málo.
Ide o českú spoločnosť resp. spoločnosti, ktoré vykupujú ornú pôdu za značne podhodnotené ceny za m2. Samotného podvodu ako takého sa nedopúšťajú, nakoľko reálne pôdu odkúpia. Pokiaľ zvažujete predaj takejto pôdy, odporúčam zavesiť oznam o predaji na obecnú tabuľu a dostanete za to min. 1x,2x viac ako ponúkajú tieto spoločnosti. Ak napriek tomu zvažujete predaj pôdy tejto spoločnosti obráťte sa na svojho právnika, ktorý vám pripraví kúpnopredajnú zmluvu alebo aspoň skontroluje tu ich. Ide o spoločnosť ako bolo Slnko sro. neskôr Agro s.r.o a myslím, že "Združené hospodárstva SK s.r.o." je to isté.
Nenechajte sa oklamať. Ja som so zástupcom firmy (vtedy Agro s.r.o.) telefonoval a bol to jeden arogantný hulvát. Napriek tomu mi už roky posielajú tieto listy. Pri tých množstvách listov sa im určite niekto na lep chytí. Ja už ich mám plné zuby a posielam Žiadosť o zastavenie spracúvania osobných údajov a zasielania nevyžiadanej korešpondencie s odvolaním sa na článok 17 GDPR inak podám podnet na UOOU SR.
Pouzite kto ma zaujem: https://1drv.ms/w/c/6eb380c7e2c199f2/ER4XjX00BS...
Aj mne teraz prislo a ponukaju mi 37 centov za m2
Neviete po kolko ide orna poda m2 v okrese kezmarok?
Mne sa ozvali s ponukou na odkúpenie 2 parciel. Zo všetkých čo mám sú zrovna tie 2 v územných plánoch určené na zastavenie. Náhoda? V liste sa až príliš zdôrazňuje, že nemajú iný záujem ako pôdu ďalej prenajať na obrábanie. Každý čo nejakú poľnohospodársku pôdu prenajíma vie, že to nie je životaschopný biznis model.
Toto sú aké náhody – aj ja som z okresu Kežmarok a dnes mi prišiel rovnaký list. Ide o 2969 m², ktoré vlastníme s manželom, z toho 540 m² je už zastavaných naším vysnívaným domom. A oni nám ponúkajú len 1100 eur! V čase, keď sa stavebné pozemky predávajú za 100–120 eur za meter štvorcový. Aj keby ponúkli oveľa viac, určite nič nepredám. Toto už nie je normálne – takto zavádzať ľudí len preto, aby sa dostali k ich majetku!
Nedajte sa oklamať, aj nám a veľa známym prišiel tento list, sú taj aj parcely kde mame dom a záhradu, predáte si dom za pár €!!
Ak by chcel niekto predať ja ponúkam cca 0,60-0,70€/m2. 0910 361 899
Dobrý deň, nedá mi nezapojiť sa do tejto debaty. Taktiež mi prišla ponuka na odpredaj pozemkov. Nejde mi do hlavy, že si dal niekto takú námahu vyhľadávať plošne všetky pozemky. Príde mi to ako nejaké legálne znárodňovanie. Rád by som vedel z akých peňazí financuje tento človek plošný nákup pozemkov, alebo ktorému politikovu a oligarchovi prepiera peniaze. Ľudia nebuďte hlúpi, svoje pozemky nepredávajte lebo viac ich už nikdy nebude, len menej. Mne zaslaný list odosielam rovno do investigatívnych novín nech novinári preveria túto spoločnosť a prepojenia na financovanie.

@tina1549 je to zahraničná firma zaregistrovaná pred 2 rokmi v Česku, majiteľ je jedna osoba ktorý má ďalšie 3 firmy. Najskôr to bude špekulant.
Možno sa na tom mieste niečo plánuje stavať.