icon

Skúsenosti s predajom starého humna: Ako to prebieha?

19. jan 2025

Ahojte. Mame na pozemku vyše 100 ročne humno. Chceli sme zbúrať a spáliť, avšak našla som, že sú aj firmy co to odkúpia. Nemáte niekto skúsenosť? Do jednej z nich zajtra zavolám, ale predsa skúsenosť by mi pomohla mat apspn predstavu ako to prebieha, akú cenu si predstaviť cca. Ďakujem

prasiatko30
19. jan 2025

A nie je to katalogovana stavba, ktora sa nemoze zburat? Overila by som si to prv ako by som zacala podnikat nejake kroky k jej zneskodneniu

autor
19. jan 2025

@prasiatko30 je to staré, 100 ročne naše humno bez základov. Iba betón. Neviem ako myslíš katalógov stavbu.

tundra
19. jan 2025

Ak ti mozem poradit,rozoberte ulozte,spravte foto a dajte inzerat.Obides priekupnika.1 m stareho hranola stoji vo Švajciarsku cca.30fr.Drevo samozrejme nesmie byt hnile...Kludne napis,ak chces...

alickapusinka
19. jan 2025

áno vykupuju to len su aj špekulanti musiš davať pozor.

tundra
19. jan 2025

m3 tu vo Švajčiarsku 2900fr,môj nazor je,ze min.1000€ za 1m3 by si mohla dostat...

autor
19. jan 2025

@tundra vieš čo, pisala som nejakej firme, odpísali,že nemajú záujem. Zrejme to je už až moc staré 🤷‍♀️ani sa mi tak nejedná o odkup ako o demontáž a odvoz. Až to nemusíme robiť my, muž vo Švajčiarsku, sama s deťmi. No, nie je kedy 🙈

tundra
19. jan 2025

Sprav viacej fotiek + rozmery,pozriem slovenske firmy na drevoportaloch.Podla mna je to skoda,tak rychlo sa vzdat...Odkial si,aspon okres?

autor
19. jan 2025

@tundra priamo Bytča,okres Žilina. Nevzdávam to vôbec. Plánujem osloviť viac firiem, avšak momentálne tam nie sme. Lepšie fotky budú až o dva týždne, keď sa muž vráti. A rozmery vibec neviem. Pomeriame. Ďakujem ti krásne. 🙏

tundra
19. jan 2025

Super,skusim oslovit aj ja firmy,uvidime...

autor
19. jan 2025

@tundra si zlatý. Ďakujem moc 🙏posielam foto, ktoré ešte poslal muž. Lepšie nemáme 🤦‍♀️