Skúsenosti s predajom starého humna: Ako to prebieha?
Ahojte. Mame na pozemku vyše 100 ročne humno. Chceli sme zbúrať a spáliť, avšak našla som, že sú aj firmy co to odkúpia. Nemáte niekto skúsenosť? Do jednej z nich zajtra zavolám, ale predsa skúsenosť by mi pomohla mat apspn predstavu ako to prebieha, akú cenu si predstaviť cca. Ďakujem
@prasiatko30 je to staré, 100 ročne naše humno bez základov. Iba betón. Neviem ako myslíš katalógov stavbu.
áno vykupuju to len su aj špekulanti musiš davať pozor.
@tundra vieš čo, pisala som nejakej firme, odpísali,že nemajú záujem. Zrejme to je už až moc staré 🤷♀️ani sa mi tak nejedná o odkup ako o demontáž a odvoz. Až to nemusíme robiť my, muž vo Švajčiarsku, sama s deťmi. No, nie je kedy 🙈
Sprav viacej fotiek + rozmery,pozriem slovenske firmy na drevoportaloch.Podla mna je to skoda,tak rychlo sa vzdat...Odkial si,aspon okres?
@tundra priamo Bytča,okres Žilina. Nevzdávam to vôbec. Plánujem osloviť viac firiem, avšak momentálne tam nie sme. Lepšie fotky budú až o dva týždne, keď sa muž vráti. A rozmery vibec neviem. Pomeriame. Ďakujem ti krásne. 🙏
Super,skusim oslovit aj ja firmy,uvidime...
@tundra si zlatý. Ďakujem moc 🙏posielam foto, ktoré ešte poslal muž. Lepšie nemáme 🤦♀️

A nie je to katalogovana stavba, ktora sa nemoze zburat? Overila by som si to prv ako by som zacala podnikat nejake kroky k jej zneskodneniu