Som chorá už druhý mesiac a ešte som nedostala nemocenské
Baby uz marodujem druhy mesiac a stale som nedostala nemocenske... neviem co robit..volala som tam a oni.ze mam pockat do konca mesiaca este...no mne sa to nejako nezda
@dominikatomas Neboj, a PN sa vypláca za predchádzajúci mesiac, takže tento týždeň by Ti mala prísť za september suma.
Tento týždeň je druhá výplata. Mimo toho, na rozhodnutie majú 60 dní
@lilinka88 @diamand2326@veronikaszabova dakujem krasne😊😊
ale za prvý by si mala dostať! 10 dní od zamestnávateľa - zvyšok od sociálnej poisťovni, prechodku si dala?
@elenka.k dala som co trebalo rste v ten den ked som to dostala som sla na socialnu
počkaj ty nie si zamestnaná?
lebo to všetko nosí zamestnávateľ, myslím začiatok pn
@dominikatomas prechodka sa vybavuje od dr. ku konci mesiaca - ako prechod do nového
@elenka.k dostala som vsetko od doktorky.. a nic mi neptislo ale dyfam ze do piatka by som to mala mat
- podľa by si už mala dostať dávno peniaze, no skús ešte počkať dnes a ak nedostaneš volaj tam opäť zajtra
aj ja marodim druhy mesiac a ani mne ešte neprišla , čakala som , že pípne včera ale nič , majú čas do konca mesiaca.
@lumata presne zda sa mi.ze maju cas ved aj cestovne mi neprislo hned..
@dominikatomas žiaľ, z vlastnej skúsenosti covidová PN mi prišla až po polroku. Ideálne, ak má človek niekoho známeho na sociálke a vie ťa zaradiť do najbližšieho výplatného termínu. Ak tu je inak niekto, kto pracuje na SP, viete mi prosím tieto zdržania vysvetliť? Úplne rozumiem, že v prípade tých covid pniek ich bolo naraz veľa, ale raz sme si tam tie peniaze už odviedli, tak kde zmizli, že sa nedajú vyplatiť nasledovný mesiac?
@monka105 ja nemam covid 0nku aoe normalnu marodku

@dominikatomas druhy vyplatny termin v mesiaci je okolo 25teho, takze ti dobre poradili