icon

Som chorá už druhý mesiac a ešte som nedostala nemocenské

dominikatomas
26. okt 2021

Baby uz marodujem druhy mesiac a stale som nedostala nemocenske... neviem co robit..volala som tam a oni.ze mam pockat do konca mesiaca este...no mne sa to nejako nezda

veronikaszabova
26. okt 2021

@dominikatomas druhy vyplatny termin v mesiaci je okolo 25teho, takze ti dobre poradili

diamand2326
26. okt 2021

@dominikatomas Neboj, a PN sa vypláca za predchádzajúci mesiac, takže tento týždeň by Ti mala prísť za september suma.

lilinka88
26. okt 2021

Tento týždeň je druhá výplata. Mimo toho, na rozhodnutie majú 60 dní

dominikatomas
autor
26. okt 2021

@lilinka88 @diamand2326@veronikaszabova dakujem krasne😊😊

elenka.k
26. okt 2021

ale za prvý by si mala dostať! 10 dní od zamestnávateľa - zvyšok od sociálnej poisťovni, prechodku si dala?

dominikatomas
autor
26. okt 2021

@elenka.k dala som co trebalo rste v ten den ked som to dostala som sla na socialnu

elenka.k
26. okt 2021

počkaj ty nie si zamestnaná?

elenka.k
26. okt 2021

lebo to všetko nosí zamestnávateľ, myslím začiatok pn

elenka.k
26. okt 2021

@dominikatomas prechodka sa vybavuje od dr. ku konci mesiaca - ako prechod do nového

dominikatomas
autor
26. okt 2021

@elenka.k dostala som vsetko od doktorky.. a nic mi neptislo ale dyfam ze do piatka by som to mala mat

elenka.k
26. okt 2021

- podľa by si už mala dostať dávno peniaze, no skús ešte počkať dnes a ak nedostaneš volaj tam opäť zajtra

lumata
26. okt 2021

aj ja marodim druhy mesiac a ani mne ešte neprišla , čakala som , že pípne včera ale nič , majú čas do konca mesiaca.

dominikatomas
autor
26. okt 2021

@lumata presne zda sa mi.ze maju cas ved aj cestovne mi neprislo hned..

monka105
31. okt 2021

@dominikatomas žiaľ, z vlastnej skúsenosti covidová PN mi prišla až po polroku. Ideálne, ak má človek niekoho známeho na sociálke a vie ťa zaradiť do najbližšieho výplatného termínu. Ak tu je inak niekto, kto pracuje na SP, viete mi prosím tieto zdržania vysvetliť? Úplne rozumiem, že v prípade tých covid pniek ich bolo naraz veľa, ale raz sme si tam tie peniaze už odviedli, tak kde zmizli, že sa nedajú vyplatiť nasledovný mesiac?

dominikatomas
autor
31. okt 2021

@monka105 ja nemam covid 0nku aoe normalnu marodku