Strata detských dokladov
Dobrý večer stratila som synov preukaz poistenca a lekársku správu,môže to niekto zneužiť napr.v zahraničí
Bez základných identifikačný preukazov je to v podstate bezcenné, pokus môže byť ale maloleté dieťa nie je právne spôsobilé na právne úkony
Bez základných identifikačný preukazov je to v podstate bezcenné, pokus môže byť ale maloleté dieťa nie je právne spôsobilé na právne úkony
@cacianka a čo preukaz poistenca ,tam je rodné číslo a v lekárskych správach tiež,ono ide o to že ja neviem či som stratila alebo mi to ukradli
@pribinak raz som videla v telke ako alebo na FB neviem bolo to v správach ako poberajú falošné rodinné prídavky v GB že im na to stačia rodné čísla,neviem no presne čo to bolo ,ach veľmi stresujem ,zajtra idem vybaviť nový preukaz do dôvery
@lilka121 však nahlasis v poisťovni stratu, ale myslím že na vybavenie prídavkov treba viac dokladov a údajov ako len rodné cislo
@pribinak a môžem ísť na políciu nahlásiť ?Keď som doklady stratila?
@lilka121 ísť to nahlasovať na políciu je úplne zbytočné, stratu kartičky poistenca treba nahlásiť v poisťovni a vydajú novú. Iné by bolo aj by si stratila doklad s fotkou - OP alebo.pas, ten je zneužitelny, ale toto nie. A nie, na vybavenie prídavkov v Anglicku určite nestačí rodné číslo.

@lilka121 nemyslím