icon

Stratené tlačivo OČR

18. máj 2025

Bola som tyzden na ocr a v piatok som bola u pediatricky pre ukončenú ocr. Dala mi tlacivo, ktoré som omylom vyhodila. Aj sme pozerali do kontajnera večer s mužom, ale sú asi 3 metre hlboké, takže bez šance. A co teraz? Budem volať sestricke, ale hovorila mi, že v pondelok ma dovolenku. Má tam zástup za seba, ale neviem ci by mi ta zastupujúca pomohla. Posielajú to oni niekam, či to je len na mne a mojom zamestnávateľovi, ze to oznámi na socialke? Ze keby som volala až v utorok, aby mi vypísala ešte jedno tlacivo. Neviem ci tam nie sú nejaké čísla alebo tak..
Tak sa hanbím, v živote som nič také dôležité nevyhodila

lilinka88
18. máj 2025

Stane sa, vyrieši sa. Začiatok si už odovzdala do práce či všetko si vyhodila? Ak si vyhodila všetko, vysvetliš dr a vypíše ti nové tlačivo, ak si už jedno odovzdala, tak aspoň na výmenný lístok ti napíše potvrdenie s číslom očr, údaje dieťaťa, od kedy do kedy trvala očr, pečiatka, podpis s môže tam napísať,že náhrada za stratene ukončenie

autor
18. máj 2025
@lilinka88

Stane sa, vyrieši sa. Začiatok si už odovzdala do práce či všetko si vyhodila? Ak si vyhodila všetko, vysvetliš dr a vypíše ti nové tlačivo, ak si už jedno odovzdala, tak aspoň na výmenný lístok ti napíše potvrdenie s číslom očr, údaje dieťaťa, od kedy do kedy trvala očr, pečiatka, podpis s môže tam napísať,že náhrada za stratene ukončenie

@lilinka88 všetko som vyhodila, aj zaciatok aj koniec
Co budem trocháriť😂

mamina7070
18. máj 2025

to ries az so svojou lekarkou, zastupujuca nepomoze, vystavia ti duplikat

autor
18. máj 2025
@mamina7070

to ries az so svojou lekarkou, zastupujuca nepomoze, vystavia ti duplikat

@mamina7070 lekárka tam bude, len sestrička ma dovolenku zajtra. Ide mi len o to, aby nebol problém vystaviť duplikát, ak sa už niečo odošle na socialku. Lebo duplikát mi asi až v utorok urobí sestricka. Skúsim tan ráno zavolať a uvidím