Úrad práce, evidencia a žiadna odpoveď
Ahojte. Pred 28dnami som sa elektronicky evidovala na urade prace , doteraz som nedostala ziadnu odpoved ani mi nic neprislo . Zevraj maju na to 30dni . Ak sa neozvu do 30dni mozem ist tam osobne kedze sa uz da a informovat sa ? Bojim sa ze mi nepride nic a budem mesiac bez prijmu to ich asi nezaujima ale ja si to nemozem dovolit .
Nájdi si číslo na vedúcu a rovno volaj jej. My tu telefóny dvíhame nonstop. Evidenciu robíme hneď v ten deň res na druhý a oznámenie teraz posielame mailom. Ty si to robila cez verejnú schránku? Alebo si to rovno poslala mailom na pracovníčku čo ťa má na starosti? Lebo teda mesiac je veľmi dlhá doba.
@katka2602 moja pracovnicka vobec nezdviha,zavolala som nahodne pracovnicke pod inym menom povedala mi ze sa pozre aspon kedze moja pracovnicka nekomunikuje - oznamila mi ze som v evidencii od aprila minuleho roka ja som ostala zaskocena ze ako to je mozne , potom som si uvedomila ze minuly rok v Aprili som dostala vypoved kvoli korone ( stale som poberala RD) zamestnavatel mi oznamil nech sa zaradim do urad , ja som nevedela ze nemusim kedze som na RD to bola moja chyba ale po odpovedo z uradu ze ma eviduju som napisala ze som na RD momentalne takze to neni treba hned nato som sa zamestnala o podporu som neziadala , muselo im prist ze som na socialke uz prihlasena od zamestnavatela , Takze teraz neviem nacom som kedze som sa evidovala teraz 25.3.2021 po dovrseni troch rokoch dietata kedze nepracujem chcela som vyuzit podporu aspon mam odrobenych 6 rokov aj pocas RD.. pisala som tej pracovnicke mail zrazu sa ozvala ze to bude riesit. Som zvedava nacom som.

@faith6 na zaradenie je 30dni - v akom stave je podana ziadost sa da zistit predsa telefonicky cisla su na stranke uradu, pokial cakas na peniaze z podpory tie dostanes az vtedy ked obdrzis postou oznamenie o zaradenie a vrati sa na urad dorucenka- az potom sa preklipi ziadost o podporu na socialnu poistovu a zacnu ju spracovavat maju na to tiez 30 dni.