icon

Úradné hodiny na úrade práce v piatok

2. apr 2025

Aky mate nazor na to, ze UPSVAR ma v piatok uradne hodiny len do 12:00?

Strana
z2
januska12323
2. apr 2025

Však nech majú, musíš tam ísť zrovna vtedy?

janai1
2. apr 2025

A aky máš názor na to, že v štvrtok ich nemajú vôbec?

autor
2. apr 2025

@janai1 Uplne hrozny. Mali by zabezpecit prevadzku.

huxy
2. apr 2025

🤦‍♀️😂

janai1
2. apr 2025

strašné niečo... normálne že to zvládaš rozdýchať

autor
2. apr 2025

@huxy Preco sa smejes?

huxy
2. apr 2025

Lebo je to smiešne. Si myslíš že na úrade prace nemajú inú robotu, len stále vybavovať klientov 🤷🏼‍♀️

0silvia0
2. apr 2025

kto nemôže v neúradné dni, pretože chodí do práce, v stredu je do 17tej, to sa hádam dá vybaviť. A nezamestnaní môžu kedykoľvek.
Ono treba aj tú agendu povybavovať a ponahrávať do počítačov, pri klientoch sa to asi veľmi nedá, nemyslíš?

autor
2. apr 2025

@huxy Nie nemaju. Maju tam byt pre klientov.

autor
2. apr 2025

@0silvia0 A preco prave v piatok? Nech su v piatok do 17:00. Kratsi den moze byt inokedy. Osobne si myslim, ze uz o druhej opekaju spekacky.

nika23t
2. apr 2025

Ako pre tie, čo si myslíte, že úradníčky na UP majú veľa práce, tak nie, nemajú. Sú tam po dve na mieste, ktoré by zvládal jeden. Ale kto už by sa s týmto priznal... Najviac práce majú s predstieranim prace, keď sú tam ľudia. Takže dámy, naozaj nepotrebujú toľko času bez klientov, ako sa tvária.

magic08
2. apr 2025

tak ze vo stvrtok cely den a v piatok poobede si rozhodena z toho ze nie su uradne, ale v stredu su do 17tej tak to ti nevadi! Mimochodom, len pre tvoju informaciu, ti ludia su v praci bez ohladu na to ci je nestrankovy alebo strankovy den

nika23t
2. apr 2025

@magic08 do 17tej! Zartujes. Kde, na ktorom úrade?

0silvia0
2. apr 2025

a čo to mne píšeš? Mne je to jedno, ja som na úrade práce nebola hádam 20 rokov. Veď sa sťažuj vo vedení úradu práce. Ja som napísala svoj názor, mne je to jedno, nemám čo riešiť s úradom práce.

winki13
2. apr 2025

a kedy asi majú tie pracovníčky zarvidovať žiadosti od stránok? Je to úplne super, keďmáš rozpravané niečo na PC a dotoho ti behajú stránky. Nestránkový čas je na admistratívu.

magic08
2. apr 2025

@nika23t na kazdom urade v stredu do 17tej, maju sluzby na kazdom oddeleni, pre ludi! cize uradne v stredu su do piatej

0silvia0
2. apr 2025

nech sa páči, tu môžeš podať podnet:
https://www.upsvr.gov.sk/chcem-podat-podnet.htm...

januska12323
2. apr 2025

A ty potrebuješ chodiť na úrad každý piatok či prečo ti to vadí?

huxy
2. apr 2025

Jasné, oni nemajú žiadnu inú robotu, len obskakovať klientov, a hlavne tých, ktorí nedokážu rešpektovať úradné hodiny 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️😂

0silvia0
2. apr 2025

a si predstav, že u nás je pošta otvorená denne len do 15-tej a len v stredu do 17tej.
A ja pracujem do 15,30 a musím ísť práve dnes na poštu, lebo inokedy nestíham. A ja chcem ísť v piatok a chcem a chcem a chcem.
A dokonca počas obedovej prestávky si zatvoria na hodinu od 13-14 tej hodiny.

domkakvet
2. apr 2025

Tak chod pracovat na UPSVaR, potom nam daj vediet ako tam je, mozno sa pridame. Je tam kopa ludi co maju iba SS.

diewcatqoo
2. apr 2025

No... bolo sa treba lepsie ucit. Co ti na to napisat 🤷‍♀️
Ano, som tiez z odvetvia, kde mam pre klienta vymedzene len urcite hodiny. A ano, minimalne raz tyzdenne som si vypocula, ze co je toto za pracovna doba a ze aj oni taku chcu. To, ze pracujem (aktualne nie) 8 hodin denne a obcas aj po veceroch a vikendoch, toto ludia nevidia 🤔

autor
2. apr 2025

@0silvia0 Je to hrozne. Dalsia statna institucia, ktora nedokaze byt flexibilna.

autor
2. apr 2025

@domkakvet Dakujem, no v takom kolektive pracovat nechcem.

0silvia0
2. apr 2025

Autorka a ty kde pracujes?

zuzubb007
2. apr 2025

A čo ti vadí? Či konkrétne, že ty potrebuješ ísť zrovna v piatok na úrad a presne potrebuješ ísť stanovenú hodinu poobede 🤣, no chudatko kvôli tebe by mali asi otvoriť, xy rokov sú úrady piatok doobeda len, keď potrebujem ísť viem si to zariadiť hádam

domkakvet
2. apr 2025

Ako vies aky je tam kolektiv?

autor
2. apr 2025

@domkakvet skostnateni, neflexibilni napriklad

domkakvet
2. apr 2025

Neviem ani co si pod tym predstavit.

0silvia0
2. apr 2025

A zato ze tebe vyhovuju dlhsie hodiny prave v piatok, sa maju vsetci pokakat? Anicke by vyhovovali v pondelok a Jozkovi v utorok. Preco by mali byt flexibilni prave kvoli tebe?

Strana
z2