icon

Vie úrad práce vyhľadať človeka podľa mena a mesta?

dettilv
22. apr 2025

Ahojte. Vie pracovníčka úradu práce vyhľadať informácie o človeku iba na základe mena a mesta-nie adresy?vdaka

mogaa
22. apr 2025

@dettilv veď si ťa vyhladá podľa Rč...ono je to jedno, lebo ty sa musíš hlásiť na UP podľa ktorého spadáš podľa trvakého bydliska a údaje ohľadne tretej soby ti nesmie poskytnúť

dettilv
autor
22. apr 2025

@mogaa nie nie tak myslím. Ale napr ja keby pracujem na úrade práce tak by som vedela vyhľadať informácie napr o bývalej kamoška ktorá viem že býva v BA napr?

hopatko
22. apr 2025

Velmi zle polozena otazka, vies kolko pracovnych pozicii je na UPSVaR? Teta, ktora pracuje s nezamestnanymi si nevie pozriet spis susedy, ktora napriklad ziadala ZTP preukaz. To nie je ako Google, ze zadas adresu meno, a co by akoze podla teba mala zistit?

fidorka7
1. máj 2025
@dettilv

@mogaa nie nie tak myslím. Ale napr ja keby pracujem na úrade práce tak by som vedela vyhľadať informácie napr o bývalej kamoška ktorá viem že býva v BA napr?

@dettilv nie vždy, nie všetko , nie každý a navyše je to zakázané, lebo tam zostáva elektronická stopa - nedávno bola za takéto jedna kolegyňa prepustená

dettilv
autor
1. máj 2025
@fidorka7

@dettilv nie vždy, nie všetko , nie každý a navyše je to zakázané, lebo tam zostáva elektronická stopa - nedávno bola za takéto jedna kolegyňa prepustená

@fidorka7 ďakujem☺️