icon

Vycházky počas PN pri rehabilitácii

win_gi
25. júl 2018

chcela by som sa vás spýtať, moja obvodná lekárka tvrdí, že ak nastúpim na rehabilitácie počas PN, tak sa mi zo zákona rušia vychádzky? mne sa to ale nevidí

floren
25. júl 2018

@win_gi blbost

rossio
25. júl 2018

@win_gi blbost! Ja som ich mala normalne 2x do dna

iwkaa_97
25. júl 2018

@win_gi a to kto jej povedal ??? dobrá blbosť ... 🙂 brat je na PN ma vychadzky aj na rehab... chodí a normalne ich ma ziadne zrusenie ...🙂

micka1978
17. apr 2024

Dobrý deň,neurológ mi predpísal rehabilitácie,z práce sa mi chodiť nebude dať,mám narok na PN? ďakujem

rossio
19. apr 2024

@micka1978 samozrejme že áno, stačí ísť za obvodným lekárom s papierom od neurológa. A s diagnózou kvôli ktorej Vás posiela na rehabilitácie...ja som tak bola. Normálne vypíše PN

luliu
19. apr 2024

@micka1978 záleží aké rehabilitácie, ako často. Cvičenie raz do týždňa 30 min za mňa nie je na PN

micka1978
19. apr 2024

@rossio ďakujem

micka1978
19. apr 2024

@luliu no práveže to bude každý deň po dobu 10 dní

anastacia1103
2. máj 2024

@micka1978 Dobry den, ako ste prosim pochodili ?? ja mam rovnaky problem - som na PNke po operacii a obvodna mi ju uz chce ukoncit, ale este musim absolvovat rehabilitacie, ktore mi predpisal neurolog (a ani som nebola v kupeloch, kt.mam indikovane tiez) a obvodna mi povedala, ze rhb nie su dovod na pokracovanie marodky....lenze z prace sa mi vobec neda v tom case, kedy ju robievaju... co mam robit ? ona ju odmieta vypisat....nevypisal Vam ju nahodou RHB lekar ?