Vyňatie podpisu zo zmluvy
Dobrý deň prajem. Stala sa nám taká situácia ,teda konkrétne mojej mame. Nakoľko pod tlakom pred rokmi podpísala zmluvu s nexom s SPP teda plynarnami , žijú oddelene , nakoľko to niesu malé sumy , sú to mesačne 300€ sumy , jedna sa o v podstate viac poschodový dom kde sa prenajimaju kancelárie z ktorých berie nájom môj otec. A nemá to z čoho zaplatiť , financne jej pomáhame my s partnerom. Ale k veci , ona je podpísana na zmluve s ním. A chceme aby sa z tej zmluvy zrušil jej podpis. Ale nakoľko je môj otec drogovo zavisly nie je možné to zrušiť. Už musím písať tu lebo som z tejto situácie zúfalá. Stretol sa niekto s podobnym prípadom ? Ak áno pomôžte prosím.:( Už je to ozaj hrozna situácia tento mesiac sme museli zaplatiť nedoplatok 1200€. Ďakujem z celého srdca.
Šla by som za právnikom či sa nedá odstúpiť od zmluvy, prípadne vymáhať od ex polovicu platieb a nájomného.
@simca115 a čo presne chcete dosiahnuť? Ten plyn musí byť na niekoho písaný - ak bude na otca, ktorý neplatí tak o 2-3 mesiace bude budova odpojená od plynu a keďže mama tam býva, tak problém nebudú mať len nájomníci, pre ktorých to bude dôvod na ukončenie zmluvy, ale aj mama. Vlastníkom budovy je kto?

@simca115 no a SPP ste kontaktovali ako postupovať v takomto prípade?