Výpoveď a PN. Kedy sa zaregistrovať na úrade práce?
Dobrý deň, neviete ako to je, keď muž dal piatok výpoveď a pondelok išiel na PN. Kedy sa má ísť zaregistrovať na Úrad práce? Ďakujem za odpovede
Po skončení PN. Radim dodržiavať režim lebo na takéto prípady si posvietia
@evulienkaa nech si zavola radsej na socialku, tiez som chcela ist na pn v tej 7 dnovej ochrannej lehote po vypovedi, no povedali mi, že aj tak sa musim hlasit na urad prace, aj keď budem na pn
Keďže je od pondelku na PN v ochrannej lehote tak sa zaeviduje na úrade práce až po jej skončení. Počas PN je poistencom štátu. Nemôže byť na PN v ochrannej lehote a súčasne evidovaný na ÚP. Iná je situácia ak sa najskôr zaeviduje na ÚP a potom ide na PN.
@dadka1997 hlupost ti povedali. Na UPSVAR sa s tebou ani nebudu bavit, ked sa budes chciet zaevidovat pocas PN.
@veronikaszabova no tak ma potom klamali, lebo mne zmluva koncila k poslednemu dnu mesiaci, mala som v plane ist na pn, tak som volala, ze mozem ist na pn, ale musim sa evidovať na urad prace do 7 dni, inak by nemal kto za mna platit, tak som sa na to vybodla, nahlasila som saako matka starajuca sa o dieta do 6r lebo mi ju nevzali do ms a nemala pri kom byt

@evulienkaa po skonceni PN. Nech dodrziavav liecebny rezim kvoli kontrole