Zabudla som sa zaregistrovať na daňovom úrade
Ahojte, mate skusenost ci dava danovy urad pokuty ked som sa nestihla v lehote zaregistrovat kvoli prenajimaniu bytu? Mala som sa do konca oktobra a holt uz mame november. Pokuta je od 60€ co ma na materskej netesi 😵💫 dakujem za info
@anjelok to treba registrovať oboch??? hups 😀
@janababana nedostaneš pokutu, registruj sa neodkladne, a pre istotu nešpecifikuj obdobie od.
V DP bude súhrn príjmu….
@zuzanka.zuzu ak ste obaja v zmluve, tak hej...akoze nedosli by na to asi sami, ale ked som bola na md, tak platil dane muz a po navrate do prace som chcela ja, lebo mam nizsiu sadzbu...tak som sa registrovala, musela som uviest odkedy a uz nastal problem. Ako prislo mi to fakt nefer, lebo muz zaregistrovany bol, dane zaplatene boli, DU o nic neprisiel. Nikto okolo mna, koho poznam neplati dan z prenajmu a my poctivci este pokutu mame platit vlastne za nic ☹️
@daniela1911 ja som musela uviest datum odkedy a aj prilozit najomnu zmluvu
@anjelok niekedy mozu vyžiadať, ja som nedokladala napr nič…
@anjelok a aka bola vyska pokuty? Ja som meskala s registraciou 15 dni, hned den po registracii mi bolali ze mam prilozit aj zmluvu cize tam uvidia datum. Ta pokuta je od 60€-20tisic € co je chore….
@janababana dava sa najnizsia suma.
@janababana daju ti najnizsiu sumu.
@janababana 60 eur
@janababana nemalo by to zmysel. Porusenie bolo, suma najnizsia, tam cesta nejde. Da sa poziadat o odpustenie, ale je tam kolok a musi byt dobry dovod.
@janababana konzultovala som s pravnickou a ze bolo by to zbytocne

V Ba som dostala pokutu napriek tomu, ze manzel bol zaregistrovany, byt je v BSM a dan bola vzdy zaplatena vcas.