icon

Začne sociálna kuratela riešiť tento problém?

imany
18. jan 2021

Ahojte včera na fb som zazrela tento príspevok.
Samozrejme že ho už vymazali 🤷‍♀️
Nahlásila som to na úrad .
Myslíte že to začnú ozaj riešiť ?
Som stoho úplne hotová ako matka keď vidím takto dieťa trpieť 😪.
Možno tu je nejaká kuratorka ktorá bi vedela zakročiť.
Ďakujem za prečítanie.

Začne sociálna kuratela riešiť tento problém?Začne sociálna kuratela riešiť tento problém?Začne sociálna kuratela riešiť tento problém?Začne sociálna kuratela riešiť tento problém?
ninusa221
18. jan 2021

Takych deti je bohužial vela neviem či uspeješ🤷🏽‍♀️

pribinak
18. jan 2021

Je vysokopravdepodobne že to budú preverovať. To však neznamená, že ak spia v nejakej bude, že jej dieťa na 100 % zoberú. Väčšinou sa ponuka matke miesto v nejakom zariadení, aby tam mohli ísť spolu

nafka0483
18. jan 2021

@imany Kuratela je povinna preverit kazde oznamenie. Takze ano, riesit to zacnu. Ale to neznamena, ze dieta matke odoberu. Z tych fotiek vies posudit, ze dieta spi cele noci vonku? Ze nejdu na noc niekde do osady ale kam do nejakej chatre, budy?

imany
autor
18. jan 2021

@nafka0483 čo viem tak ľudia písali že ťa zena žije vonku 4 deti jej už odobrali .
Ja tých ľudí nepoznám.

nafka0483
18. jan 2021

@imany Tak to si uz socialka preveri, zhodnoti aktualne podmienky a podla toho rozhodne.

majah212
18. jan 2021

vcera som videla ten prispevok, dakujem, ze si to zacala riesit 👍. Este by som mozno pozadiala o informacie od uradu ako postupuju v danom pripade a ci je rieseny (neviem ci je to mozne v ramci ochrany osobnych udajov, ale aspon nejake info, ci spatnu vazbu by ti mohli dat ako postupuju).