icon

Zadržaný vodičský preukaz kvôli technickému stavu vozidla a nezaplatenie (40€) pukuty na mieste❗❗❗

daniel_12
Dnes o 15:55

Zdravím.
Minulý týždeň vo štvrtok (22.1) mi policajti zadržali vodičsky preukaz kvôli technickému stavu vozidla a nezaplatenie 40€ pokuty na mieste keďže som nemal pri sebe toľko koľko som mal zaplatiť na mieste. Preto ma zastavili že mi nešla ľavá smerovka teda vzadu išla ale v predu nie. Ale to sa stalo počas jazdy do práce. To som povedal aj policajtom, ale oni sa nebavia
Povedali mi prevádzkovali ste vozidlo, prevádzkovali. Bola to žiarovka, na druhý deň som kúpil novú a vymenil a už ide ako má. Pokutu som hneď zaplatil na druhý deň to je v piatok. Dali mi papier o zadržaní vodičského preukazu a povedali že môžem jazdiť 15 dní. Pre 40€ zobrať vodičský? Veď som neurobil závažny priestupok, alebo neprekročil som rýchlosť? Mali ho poslať u nás v okresnom meste na políciu, dnes som tam volal tak povedali že tam ešte nie je. Neviem ako oni to posielajú, či až keď dostanú peniaze. Zrejme to posielajú kuriérom. Snáď štvrtok, piatok už tam bude...

anonym_922e32
Dnes o 15:59

Ďakujeme za úplne nepotrebný oznam.

anonym_c941df
Dnes o 16:04
@anonym_922e32

Ďakujeme za úplne nepotrebný oznam.

@anonym_922e32 presne toto som chcela napísať 🤣

anonym_6728b3
Dnes o 16:20

No ja neviem, ale mali by zadržať technický preukaz a nie VP. Si si istý, že ti ho nezobrali pre niečo iné?

br4n
Dnes o 16:30
@anonym_c941df

@anonym_922e32 presne toto som chcela napísať 🤣

@anonym_c941df ak nevidíš, v texte je otázka... Ak nemáš čo múdre povedať, napísať...

ljmmm
Dnes o 16:43

ja ti nevim karle a nemas daco na rovasi? kvoli smerovke zobrat vodicak to je ozaj do neba volajuce

anonym_df5633
Dnes o 16:52

kvôli smerovke sa VP neberie. Tam toho muselo byť viac.

anonym_1e3bc2
Dnes o 16:53
@br4n

@anonym_c941df ak nevidíš, v texte je otázka... Ak nemáš čo múdre povedať, napísať...

@br4n
@daniel_12 raz sa mi stalo že my odpadol kryt zo zadneho svetla, ani náhodou nechceli zobrať VP technicky zobrali a po oprave auta vrátili.
Inokedy sa mi stalo že som dostala pokutu za pásy, a policajt bol veľmi ochotný šla som vybrať peniaze z bankomatu na pokutu. Nezadržali nič

anonym_4d8711
Dnes o 17:41

@daniel_12
Pokiaľ by to bolo takto ako píšeš,tak máš právo podať sťažnosť,prípad medializovat a policajt bude za to potrestaný.
Ale asi si nám nenapísal úplne všetko.. či? Lebo neviem či by nejaký policajt bol taký frajer zobrať za nefunkčnú prednú smerovku vodičský preukaz. 🤔

kvietok2012
Dnes o 18:17

No takto...zadržaný vp sa posiela na priestupkové oddelenie podla trvalého pobytu.takze tam sa treba informovat...zober zo sebou doklad čo ti na mieste vypisali a doklad o zaplatení pokuty. Poslanie vp trvá niekedy aj 2 tyzdne...
Ale teda radím ti ist sa opytať na to priestupkové.