icon

Zápis otcovstva v rodnom liste

adina75
6. jún 2012

chcela som len vediet ci mi zapisu do rodneho listu otca dietata aj bez jeho pisomneho prehlasenia na matrike

hradnapani
6. jún 2012

@adina75 myslim, ze ta matrika sa obehnut neda, takze ak nedonesies do nemocnice sobasny list, tak urcite treba to prehlasenie z matriky... Oni proste potrebuju mat istotu, ze otec vie o tom, ze je otcom...

habibi78
6. jún 2012

@adina75 pokial nemas so sebou sobasny list, potrebuju jeho pisomne prehlasenie z matriky....sak inak by si si mohla dat za otca dietata Brada Pitta... 😀

adina75
autor
6. jún 2012

nie sme zobraty a ani spolu nezijeme,byva daleko od nas a neviem teda ci by to prehlasenie isiel podpisat 😔

adina75
autor
6. jún 2012

@habibi78 tak to by bol ten lebsi pripad aspon by mi urcite prispel na dieta 😀

habibi78
6. jún 2012

@adina75 bude musiet.... bud si das do rodneho listu ze otec neznamy a on ti nic platit nebude musiet, alebo pojde na testy DNA, ktore mu prikaze sud, ak bude robit problemy...

adina75
autor
6. jún 2012

@habibi78 da sa aj dodatocne priznat otcovstvo aj bed DNA a zapisat ho do rodneho listu?

habibi78
6. jún 2012

@adina75 najprv testy DNA, potom zapis otcovstva... 😒

habibi78
6. jún 2012

@adina75 ale ved sa opytaj na matrike, co v takychto pripadoch, poradia ti urcite...

ixinka
6. jún 2012

Adina, da sa, ale musi bud prist s tebou osobne na matriku a tam podpise dake papiere alebo ti podpise dopredu to prehlasenie...

adina75
autor
6. jún 2012

@habibi78 budem tam teda musiet zajst a popytat sa inak dik 😅

habibi78
6. jún 2012

@adina75 nemas za co, drzim palec, nech dobre pochodis hlavne u "otecka"...

adina75
autor
6. jún 2012

@habibi78 dakujem