Žiadosť o invalidný dôchodok po úraze kolena
Ahojte, pred rokom v sep.som mala úraz padla som a polamaly sa mi časti pod kolenom ktoré mi vyberali v januári som mala mať operáciu výplň bohužiaľ som bola chorá nemohla som ísť na operáciu nakoľko do kopy som sa dala aj po máji kde som volala o termín operácie ale samozrejme všetko sa muselo nanovo vyšetriť dnes po výsledkoch magnetickej doktor povedal že bohužiaľ sa operácia už nedá spraviť pretože sa to zrastlo .....musím čakať kým koleno zostarne samé a bude už potom kormi výmena pýtam sa doktorka ako mám teraz fungovať keď koleno má boli moc toho nenachodim a musím si zobrať barle nemôžem si kľaknúť ani kvoknut drep urobiť ani na nohu sa zatatit ako je chôdza pri schodoch ...doktkrk mávol rukami že nevie .i viac k tomu povedať bohužiaľ sú to trvalé následky po uraze chcem sa opýtať mal niekto podobný problém ? Máme malé dieťa 6 ročne a úver na krku a teraz mám čo robiť ani do práce ani nijak riešiť operačné chcem ísť ešte ďalším dvom doktorom na konzultáciu s výsledkom magnetickej ....môžem si potom žiadať aj invalidní ? Vôbec netuším čo mám teraz robiť keď nie som schopná ani kráčať po schodoch ani štát dlho na nohách 😭😭😭😭😭😭
@anonym_autor budem sa opakovat ale preco ked mas uver nemas zivotnu poistsku? Namiesto blbosti v reklamach mali by davat taketo veci do telky.
@anonym_autor chod na konzultáciu, absolvuj rehabilitacie, kúpeľňu liečbu. Kontaktuj lekárov, ktory sú vychyteny traumatologovia. A uvidíš aky bude vysledok. Inak rehabilitaciami sa dá velmi vela spraviť, najma metódami, ktoré si zaplatíš.
Bola som chorá mala som neustale hliene išla som k obvodnému po mesiaci čo som brala antibiotiká som išla teda ku krcwnmu mala som bacila kvôli ktorému som mala hliene a liečil sa dlhodobo nakoľko má kvôli hlienom nemohli uspavat a začiatkom mája sa mi dalo kurie oko ktoré som zas musela dať vyrezať a zas sa nemohlo operovať ......a áno mohli má informovať že sa toto môže stať ale bohužiaľ bacila ani tieto veci by som asi nedokázala zmeniť .......cvičím rok doma čo som mala aj cviky na rehabilitáciach a mám ďalšie rehabilitácie .....
Bola som chorá mala som neustale hliene išla som k obvodnému po mesiaci čo som brala antibiotiká som išla teda ku krcwnmu mala som bacila kvôli ktorému som mala hliene a liečil sa dlhodobo nakoľko má kvôli hlienom nemohli uspavat a začiatkom mája sa mi dalo kurie oko ktoré som zas musela dať vyrezať a zas sa nemohlo operovať ......a áno mohli má informovať že sa toto môže stať ale bohužiaľ bacila ani tieto veci by som asi nedokázala zmeniť .......cvičím rok doma čo som mala aj cviky na rehabilitáciach a mám ďalšie rehabilitácie .....
@anonym_autor chod k obvodnemu a sa opytaj ci to ma vyznam vybavovat. my nevieme co mas v sprave, diagnozy vies najst aj na nete, a tam aj % obodovanie. mas jednu hlavnu diagnozu a potom vedlajsie, ale na vedlajsie max mx do 10%.
Čo mám v papieroch je M23.80 iné vnútorné poškodenia kolenného kĺbu na viacerých miestach
Čo mám v papieroch je M23.80 iné vnútorné poškodenia kolenného kĺbu na viacerých miestach
@anonym_autor no, s týmto sotva dostaneš ID… miera poškodenia musí byt pre uznanie ID min. 40%… treba zájsť za vš.lekarom a skonzultovať to s nim….
Bohužiaľ úver, či hypo ktoré splácaš nikoho nezaujima…
@anonym_autor ťažšie úrazy a stavy nedostanú ID, ale za opýtanie nič nedas. Veľa vieš spraviť sama, ze ti bude lepsie. Začni študovať. Kupelna liečba, hilterapia, cvičenia na mieru podľa magnetickej rezonancie. V podstate táto zhoda okolností ťa vyjde rok, dva obrovského množstva rehabilitacii, ktoré si budes musieť zaplatit. Ale určite chod konzultovať.
https://www.naturalminevita.sk/portal/wp-conten...
tu mas zoznam chorob a % ohodnotenie
@anonym_autor to nie je diagnoza na ID
@anonym_autor ludia zial pracuju z ovela horsimi diagnozami. ako mas ty. ale drzim palce vyskusaj

@anonym_autor zavisi od toho aku diagnozu mas. lebo ID nedavaju len tak, my nemame odkial vediet...a preco si nesla skor a sla si neskor ked to uz zrastlo? to si bola chora 5 mesiacov?
divne, ....lekari ta mali informovat ze potom uz moze byt neskoro. ...s kolenom nie je sranda, preto je divne ze 5 mesiacov lekari nic neriesili to si ako fungovala s takym kolenom?