Žiadosť o odpustenie polky trestu po zadržaní vodičáku
Prosim velmi pekne, mozno sa tu najde niekto, kto uz takuto ziadost pisal, alebo sa s tym uz stretol... Poprosim, najde sa niekto, kto by mi poradil, co a ako sa tam pise ?? Vobec neviem, o co sa mam opriet a ako tu ziadost sformulovat... Na nete som hladala, no nic konkretne som nenasla... Dopredu dakujem za cas aj ochotu... Silvia
@silvusak nepísala, ale veď normálne, pár vetami...
Hlavička s údajmi žiadateľa, adresát, mesto, dátum, vec - žiadosť o vrátenie zadržaného VP, stručne napísať kedy a za čo bol zadržaný, prečo žiadaš o vrátenie, sľúbiť, že už budeš slušný vodič, poďakovať za prehodnotenie žiadosti, pozdrav, podpis. Ak bude niečo chýbať, tak ťa vyzvú.
Úplne základná vec napísať akúkoľvek žiadosť, plný internet vzorov a ľudia nevedia... 🙄🙄🙄
....len nebolo jasne, ze z akeho dovodu ....tym moralnym som myslela napr.z dovodu jazdy pod vplyvom alkoholu apod. Ale jasne, ze je aj mnoho inych dovodov, menej zavaznych ;)
@silvusak tak konkrétne to, čo potrebuješ, asi nebude, lebo nie každý žiada z rovnakého dôvodu...
Ale pointa - všetky žiadosti sa píšu rovnako... Údaje žiadateľa, údaje adresáta, miesto, dátum, čo žiadam, prečo to žiadam, poďakovanie, podpis.
Fakt netreba ani Google, stačí zdravý sedliacky rozum...
@sissy27 problem je, ze odkedy je Google, pouzivanie zdraveho sedliackeho rozumu sa vytraca..... jednoduche vedomosti a zrucnosti uz nie su bezne..... kedysi kazdy vedel, ako napisat jednoduchu ziadost..... ach jo....😒
@obsadenemeno áno, toto si všímam už dávnejšie - ľudia doslova hlúpnu, často už ani Google nevedia použiť... Zlaté časy encyklopédií, slovníkov, príručiek -človek si musel zapamätať a používať mozog, ak nechcel každú chvíľu utekať do knižnice 🙂
Tak som proste hlupa a nemam sedliacky rozum...😝 sissy 27 ďakujem este raz za nazor i pomoc...
Dobrý deň Prosím vás keď mi bol odobratý vodicak a už prešlo pol polovica chcem dať žiadosť že koľko čakám na schvalenie
Dobrý prosím vás chcem sa spýtať priateľ mal odobratý vodičák kvôli tomu že si sadol za volant ale zato že maličký nám spadol a zobrala ho sanitka a on zato sadol do auta a išiel do nemocnice a akurát vtedy ho chytili mám aj dôkaz

Ziadost ma byt z akeho dovodu? Jednoducho v kazdej ziadosti sa pise, ze zisdas o "to a to " z dovodu "takeho" . A je to vobec realne take nieco ziadat?? (A moralne) . Ono je to dost dolezite, preco bol zadrzany.