Zrušenie trvalého pobytu bývalému manželovi
Zdravím vás! Mám takúto otázočku, ked chcem zrušiť trvalé bydlisko bývalému manželovi, tak mi stací len tá prvá strana z rozsudku alebo všetky strany, teda celý rozsudok? Mám uz aj pečiatku o právoplatnosti. Ďakujeeeem za odpoveď 😉
Nie, byvam u rodicov, idem s nimi na úrad, oni su vlastnikmi. Len potrebujem vediet ci tam staci len tá prvá strana rozsudku alebo cely rozsudok
@jankastraskova a naco ti je rozsudok ked su vlastnici rodicia?
Ty nepotrebujes dokazovat ze manzelstvo je rozvedene. To iba v pripade ak by si bola vylucna majitelka bytu.
Aha, ok ďakujem, ale teta na urade nam povedala, ze mam vypisat tlacivo co nam dala a dolozit list vlastnictva a ine listinne dokazy ze chceme zrusit trvaly pobyt. Tak asi tak. No idem s nasimi na urad a beriem aj rozsudok pre istotu. Ďakujem velmi pekne.
@jankastraskova nepotrebujes ziadny rozsudok vlastnici by malu dat ziadost o zrusenie trvaleho pobytu.
@jankastraskova ahoj..nic k tomu nepotrebujes.. majitel nehnutelnosti moze bezdovodne zrusit tr.pobyt
Pokiaľ ten byt alebo dom nepatrí tebe, tak ti netreba žiadny rozsudok. Stačí keď tvoji rodičia podajú žiadosť u zrušenie trvalého pobytu a nič netreba ďalej riešiť 🙂 My sme to mali tiež trochu komplikované keď sme kúpili dom, lebo dcéra ľudí čo tam bývali sa s nimi nerozprávala takže povedali, že oni ju odhlasovať nebudú a máme to spraviť my, takže nám ešte stihla prísť nejaká jej pošta kým sme sa k tomu dostali ale nikdy sa nám nepodarilo sa s ňou skontaktovať
Len na okraj.. ak niekde nemusíš dávať tlačivo, nedávaj. V rozsudku sú napr. rodné čísla, adresy atď. Ja to beriem vždy tak, že "ak si paranoidný, to neznamená, že sa ťa niekto naozaj nepokúša zabiť" a údaje, ktoré nemusím, nikam nedávam. Alebo začiernim dané údaje - nepotrebujú ich. A v tvojom prípade ani ten rozsudok. Keby bol dom tvoj, manželovi nemôžeš zrušiť trvalý pobyt. Exmanželovi môžeš v deň právoplatnosti rozsudku o rozvode. Dom je v tvojom prípade rodičov, tí mu mohli zrušiť trvalý pobyt úplne hocikedy = nemá na nehnuteľnosť žiadne právo.
Presne ako pisu kocky...na.odhlasenie trvaleho pobytu musia len rodicia ten pobyt zeusit...nie si povinna nic nikomu dokazovat..teya naburade evidentne zaspala dobu a nevyzna sa vo svojej praci...ziadny rozsudok by som nikam nedavala, ved nie si majitelka...

A si vylucna majitelka bytu?