icon

Skúsenosti Dr. Petryk Mykhaylo

tina2213
25. okt 2022

Ahojte. Rodil vás tento lekár? Aké máte skúsenosti. Ešte som o ňom nepočula a ani na internete nič nenašla. Ďakujem

klaudia2610
14. mar 2023

@tina2213 Ahoj, ak je to ešte aktuálne, mne bol pri pôrode a veľká spokojnosť 🙂

tina2213
autor
8. apr 2023

@klaudia2610 ahoj až teraz som si všimla . Ako spokojnosť u mňa no mohlo byt horšie ale narezal ma ako takú kravu a to som druhorodicka. Pri prvej som mala iba jeden stich

bakken
20. máj 2024

Bol sympatický, snažil sa ma ukľudniť, nebol nervózny, ale nenarezal ma a možno preto som sa škaredo dotrhala, šitie trvalo hadam aj polhodinu a to som pri prvom bola nastrihnuta tiež dost, sitie vtedy asi 10 min (prvy porod v BB). Ale sme zdraví, malý mal omotanu snuru okolo krku, takze som mu velmi vdacna.

tina2213
autor
6. júl 2024

@tina2213 ahoj aj u mňa taká skúsenosť , pri prvom jeden stich , pri druhom ani neviem koľko . Prvýkrát ma rodil abutaima ale už z neho zostal čistý debil . Žiadala som ho pri pôrod na vzdycharen prišiel v koženej bunde začal tam bolestivo smatrat a ešte na mňa na kričal čo hucim. No des. Tento bol milý ale narezal ma ako kozu po druhom porode

tina2213
autor
6. júl 2024

@tina2213 ahoj aj u mňa taká skúsenosť , pri prvom jeden stich , pri druhom ani neviem koľko . Prvýkrát ma rodil abutaima ale už z neho zostal čistý debil . Žiadala som ho pri pôrod na vzdycharen prišiel v koženej bunde začal tam bolestivo smatrat a ešte na mňa na kričal čo hucim. No des. Tento bol milý ale narezal ma ako kozu po druhom porode