icon

Detská neurologička MUDr. Vašková - MODRA

111jozefina111
18. sep 2021

Ahojte, ake mate prosim Vas skusenosti s nou? Je vo svojom odbore dobra? Robi EEG vysetrenie? Objednava sa na cas?

Dakujem!

uzivatelka1113
18. sep 2021

všetci ju chvália, my sme nemali žiadny problém takže úplne odbornosť posúdiť neviem, ale bohužiaľ na čas neobjednava, aj keď deti do 1 roka majú prednosť, aj tak sa dlho čaká.

evkamotka
18. sep 2021

Na cas neobjednava, caka sa velmi dlho (my casto skoro 3 hodiny, fakt) a sestricka tych do 1r nemanazuje - mamicky nad 1r bez okolkov predbiehaju babatka, takze aj s takym malickym sme sa nacakali aj 3 hodiny. Bolo to hrozne. Nam sice pomohla ale vzhladom na zufaly time management tam uz nikdy s dietatom nechcem ist

111jozefina111
autor
18. sep 2021

@evkamotka Paaaaane Boze. 🙈 A robi aj EEG?

kacena4
18. sep 2021

my k nej chodime roky je velmi dobra, prijemna to zesa caka dlhsie je normalne, vsade sa caka nie vzdy sa ordinuje na objednanie, ak prides rano vybavis sa najrychlejsie a babatka chodia dopredu ale na striedacku s ostatnymi pacientami, inak by pobrala len babatka a starsie deti by nestihala to je jasne...

kacena4
18. sep 2021

a eeg robi

111jozefina111
autor
18. sep 2021

@kacena4 dakujem! Akurat sme pisali vcera na nemocnicu, ci robi aj eeg babatiek, a teraz nam odpisali, ze nie. 😃🙈

pandusica
18. júl 2022

prosim vas viete mi poradit ma v ambulancii aj sono, dakujem

111jozefina111
autor
18. júl 2022

@pandusica nema vobec. My sme nakoniec odisli do sinalgisu. Neda sa ani porovnat.

seitna
22. feb 2023

prosim, mate niekto aktualne info, videla som, ze pracuje v pondelky a stredy na pracovisku v Malackach a v ostatne dni v Modre. Kam sa mam objednať, ak chcem skorsi termin? V Malackach sa objednava, neviete, či sa objednava aj v Modre, alebo tam stači iba prist? Dakujem 🙂

ketere
22. feb 2023

@seitna v Modre sa neobjednáva, treba prísť a čakať

lusyc
22. feb 2023

A v Malackách sa objednáva o 5 mesiacov aj bábätká..

seitna
22. feb 2023

dakujem žienky @lusyc a @ketere za skore odpovede ❤

seitna
23. feb 2023

@ketere a prosím, treba aj výmenný lístok? Mám jeden, ale je asi spred troch rokov, budú mi ho akceptovať? Dakujem.

ketere
23. feb 2023

@seitna áno, výmenný treba. Spred troch rokov bude asi už starý, pýtaj si u obvodnej nový. Prípadne jej skús cinknúť.

seitna
23. feb 2023

@ketere ďakujem, si zlatá 🌹

jednavelkamama123
2. júl 2024

Platí sa u pani doktorky niečo?