Detská neurologička MUDr. Vašková - MODRA
Ahojte, ake mate prosim Vas skusenosti s nou? Je vo svojom odbore dobra? Robi EEG vysetrenie? Objednava sa na cas?
Dakujem!
Na cas neobjednava, caka sa velmi dlho (my casto skoro 3 hodiny, fakt) a sestricka tych do 1r nemanazuje - mamicky nad 1r bez okolkov predbiehaju babatka, takze aj s takym malickym sme sa nacakali aj 3 hodiny. Bolo to hrozne. Nam sice pomohla ale vzhladom na zufaly time management tam uz nikdy s dietatom nechcem ist
@evkamotka Paaaaane Boze. 🙈 A robi aj EEG?
my k nej chodime roky je velmi dobra, prijemna to zesa caka dlhsie je normalne, vsade sa caka nie vzdy sa ordinuje na objednanie, ak prides rano vybavis sa najrychlejsie a babatka chodia dopredu ale na striedacku s ostatnymi pacientami, inak by pobrala len babatka a starsie deti by nestihala to je jasne...
a eeg robi
@kacena4 dakujem! Akurat sme pisali vcera na nemocnicu, ci robi aj eeg babatiek, a teraz nam odpisali, ze nie. 😃🙈
prosim vas viete mi poradit ma v ambulancii aj sono, dakujem
@pandusica nema vobec. My sme nakoniec odisli do sinalgisu. Neda sa ani porovnat.
prosim, mate niekto aktualne info, videla som, ze pracuje v pondelky a stredy na pracovisku v Malackach a v ostatne dni v Modre. Kam sa mam objednať, ak chcem skorsi termin? V Malackach sa objednava, neviete, či sa objednava aj v Modre, alebo tam stači iba prist? Dakujem 🙂
A v Malackách sa objednáva o 5 mesiacov aj bábätká..
Platí sa u pani doktorky niečo?

všetci ju chvália, my sme nemali žiadny problém takže úplne odbornosť posúdiť neviem, ale bohužiaľ na čas neobjednava, aj keď deti do 1 roka majú prednosť, aj tak sa dlho čaká.