icon

Odporúčania na gynekologičku pre postmenopauzálne problémy

7. júl 2025

Prosim, odporucte mi v PK gynekologycku ktorá by pomohla aj z problémami v postmenopauze.

viellik
8. júl 2025

Ahoj, ja chodím k Millymu v Bratislave, veľmi mi pomohol, čo sa tohto týka, mávala som hrozné návaly tepla, únava, zlý spánok, celkovo som sa cítila zle, ale môžem povedať, že je to na dobrej ceste 🙏

natallys
8. júl 2025
@viellik

Ahoj, ja chodím k Millymu v Bratislave, veľmi mi pomohol, čo sa tohto týka, mávala som hrozné návaly tepla, únava, zlý spánok, celkovo som sa cítila zle, ale môžem povedať, že je to na dobrej ceste 🙏

@viellik a on je zazmluvneny so vsetkymi poistovnami?

autor
8. júl 2025
@viellik

@viellik Viem ako sa cítiš , no toto ja mám za sebou ale ja mám problémy stále zo suchostou a pálením,

viellik
8. júl 2025
@anonym_autor

@viellik Viem ako sa cítiš , no toto ja mám za sebou ale ja mám problémy stále zo suchostou a pálením,

@anonym_autor Tak ono nie je nič, čo by sa nedalo vyriešiť, mne pomohlo s veľmi veľa vecami. 🙂

viellik
8. júl 2025
@natallys

@viellik a on je zazmluvneny so vsetkymi poistovnami?

@natallys Má zmluvy so všetkými tromi poisťovňami. 😉 Ale teda on je neštátny.

oila
8. júl 2025

Sice nie zena, ale z vlastnej skusenosti mozem odporucat pana doktora Pavlitu v Modre. Ma perfektny pristup a dost skusenosti, takze si myslim ze ho nic neprekvapi. Prestupovala som k nemu od mojho stareho gynekologa, ktory mi nevedel nijak pomoct s opakujucimi sa mykozami.

dassena
8. júl 2025
@oila

Sice nie zena, ale z vlastnej skusenosti mozem odporucat pana doktora Pavlitu v Modre. Ma perfektny pristup a dost skusenosti, takze si myslim ze ho nic neprekvapi. Prestupovala som k nemu od mojho stareho gynekologa, ktory mi nevedel nijak pomoct s opakujucimi sa mykozami.

@oila A on ti pomohol ako presne?

oila
8. júl 2025
@dassena

@oila A on ti pomohol ako presne?

@dassena nastavil uplne iny postup liecby. Neliecil len samotne priznaky, ktore boli aktualne, ale snazil sa zamerat na moznu pricinu, preco sa to neustale opakuje a ako tomu co najlepsie predist.

zuzuzu3
11. aug 2025
@oila

@oila od Pavlitu som minulý rok odišla a začala som chodiť k pani doktorke Gottschallovej v Pezinku a môžem ju len odporučiť.