icon

Laboratória v Piešťanoch

floppyfloppy
14. jan 2022

Ahojte, prosím o radu..pcr test - výsledok oznámia naozaj v deň odberu, ako píšu na nete? A akým spôsobom -pošlú email? A ešte jedna otázka - poz.vysledok nezapisuju do covid pasu, že? ĎAKUJEM.

mogaa
15. jan 2022

@floppyfloppy možno súkromné ak ideš ako samoplatca....ale ak ideš normálne tak od odberu majú na to tuším do 96hodín...termín najčastejšie príde na 2.deň...ono iné je deň testu a iné kedy sa vzorka dostane do labáku na spracovanie...a tých vzoriek tam majú tisíce....ale ano, výsledok ti príde v deň kedy je vzorka spracovaná v labáku, ale to nemusí byť totožný deň s odberom(a ani nebýva, je to skôr výnimka)

floppyfloppy
autor
15. jan 2022

@mogaa ahoj, idem súkromne. Potrebujem odber aj výsledok v pondelok. Ďakujem.

mogaa
15. jan 2022

@floppyfloppy treba si to zistiť na danom odbernom mieste...ono ak ideš na test ráno a výsledky vozia do labáku viac krát za deň, prípadne je labák v rovnakom meste ako odberové miesto - tak je to reálne...ale ak je to nejaké odberové miesto 200km od labáku a vzorky zvážajú do labáku raz za deň, tak je to veľmi nepravdepodobné...

floppyfloppy
autor
15. jan 2022

@mogaa na nete majú uvedené, že výsledok v deň odberu. Budem veriť, že to tak aj bude 😃. Ďakujem.

mogaa
15. jan 2022

@floppyfloppy spýtaj sa ešte v danom odberovom mieste pred odberom....oni uý budú vedieť kedy zvážajú vzorky do labáku a či je to reálne...

mamina321
15. jan 2022

@floppyfloppy ideš priamo do laboratórií sa dať testovať predpokladám? Cize žiadne vozenie vzoriek, majú ju tam hneď. Ako som písala na stene tak kolegyni dcéra tam bola dokonca na odporučenie dr a neplatila nič a výsledok prišiel v ten deň medzi 17-18h.

floppyfloppy
autor
15. jan 2022

@mamina321 jej, super...ďakujem za info. Pekný deň.

veronika91632
15. jan 2022

@floppyfloppy áno výsledok ti dajú tak, že ráno odber a poobede výsledok, bola som už niekoľkokrát, kvôli práci a vždy všetko načas. Pošlú mailom aj qr kódom.

floppyfloppy
autor
15. jan 2022

@veronika91632 ďakujem za info, super..
Ja som sa objednala po 9.00. na klasický odber z nosohltana. Prosím, platíš 50€ alebo 60€?

Ďakujem.

veronika91632
15. jan 2022

@floppyfloppy ja som s prekladom 60euro platila, dá sa kartou alebo v hotovosti

floppyfloppy
autor
15. jan 2022

@veronika91632 ďakujem ešte raz, všetko dobré.