icon

Odporúčania na dobrého fyzioterapeuta - Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín

julka1325
8. aug 2025

Ahojte, viete mi prosím odporučiť dobrého fyzioterapeuta v Piešťanoch, Novom Meste n.V., Trenčíne a okolí, s ktorým máte OSOBNE dobré skúsenosti, že vám nastavil správne cviky a naozaj pomohol? Potrebujem cviky na platničku, držanie tela atď. Bola som už aspoň u 3 fyzioterapeutov a buď mi vôbec nepomohli alebo to zhoršili a nenastavli cviky správne. Nejde o rozhýbanie kolena po operácii a pod, čo zvládne väčšina rehabilitačných ambulancií, ale naozaj hľadám nejakého odborníka, ktorý zistí vaše problémy a individuálne nastaví cviky, ktoré pomôžu. Ani nehovorím koľko som už vyhodila peňazí na neúčinnú fyzioterapiu a nechcem zas ďalšie vyhadzovať do luftu. Tak ak vám nejaký naozaj pomohol s podobným problémom budem Vám vďačná, ak mi ho odporúčite. 🙂

minilla
8. aug 2025

Konkretne meno neporadim, ale vela ludi si pri tomto probleme chvali cvicenie SM system. Skus pozriet niekoho na toto vyskoleneho (ak si este neskusala).

julka1325
autor
8. aug 2025
@minilla

Konkretne meno neporadim, ale vela ludi si pri tomto probleme chvali cvicenie SM system. Skus pozriet niekoho na toto vyskoleneho (ak si este neskusala).

@minilla ďakujem, SM system som skúšala, na moje problémy potrebujem fyzioterapeuta

gemerka17
8. aug 2025
@julka1325

@minilla ďakujem, SM system som skúšala, na moje problémy potrebujem fyzioterapeuta

@julka1325 fyzioterapeut ťa ma naučiť SM system. Dúfam, ze si sa sama o to nepokusala z internetu. Dobrého fyzioterapeuta spoznáš vtedy, keď si pozrie tvoju magneticku rezonanciu a vysvetli ti čo tam vsetko mas a aj ti to ukaze.

julka1325
autor
9. aug 2025
@gemerka17

@julka1325 fyzioterapeut ťa ma naučiť SM system. Dúfam, ze si sa sama o to nepokusala z internetu. Dobrého fyzioterapeuta spoznáš vtedy, keď si pozrie tvoju magneticku rezonanciu a vysvetli ti čo tam vsetko mas a aj ti to ukaze.

@gemerka17 Samozrejme, že ma to učil fyzioterapeut 🙄 To že si vie pozrieť skeny neznamená, že je dobrý fyzioterapeut. Bola som u neurológa, ktorý žiadne MR nevidel, postláčal ma, zistil, že mám vyosenú panvu, napravil ma len takým tlakom a odvtedy ma nebolí bedrový kĺb. Naopak som bola u fyzioterapeutky, ktorá mala na google perfektné recenzie, pozrela si moje výsledky, trštvrte hodinu sa ma pýtala na úplne detailné veci a potom mi ukázala ledva dva cviky, ktoré som mala robiť pár týždňov. Na ďalšej návšteve, keď zistila, že nefungovali, povedala, že asi teda nič. Vyhodila som cca 80€ úplne zbytočne. Preto chcem poradiť niekoho, kto vie naozaj pomôcť a naozaj sa v tom vyzná.

majus2106
10. aug 2025

@julka1325 skus Michal Tomulec v PN, smsystem.sk

mamina321
11. aug 2025

Odporúčam Funkcional Patterns Piešťany.

eviicia
10. nov 2025

Odporúčam fyzioterapeuta Filip Tomčík https://www.fyzioft.sk/ sestra u ňho bola a bola spokojná. Od známych som tiež na ňho počula dobré referencie.