icon

Súrne hľadám byt vo Vrbovom

6. okt 2022

Dobrý večer. Prosím, súrne hľadám byt vo Vrbovom. Mam 3 deti ktoré navštevujú škôlku. Som pracujúca a mam pravidelný mesačný príjem no hľadám byt max do 400e najlepšie bez kaucie ..o deti sa starám sama no nemáme kam ísť... pýtala som sa kolíznej opatrovníčky aké mam možnosti no "pomohli" mi tak, že zavolajú pani riaditeľke do azylaku co nechcem pretože sa to bude s deťmi potom ťahať celý život... neviete náhodou niekto o niečom? Ďakujem velmi pekne

dievcacitajucelist
6. okt 2022

Prenájom 3izbový mezonet - Piešťany | Bazoš.sk https://reality.bazos.sk/inzerat/142673069/pren...

dievcacitajucelist
6. okt 2022

to je tiež Vrbové len trošku vyššia cena nájmu

elizabet173
6. okt 2022

@dievcacitajucelist trošku dosť by som povedala, pre osamelú maminu s tromi deťmi, ktorá zháňa byt najlepšie bez kaucie asi toto nebude tá správna ponuka

susanna33
6. okt 2022

Skús pohľadať aj tu:
https://www.abpiestany.sk/

evaachesa
6. okt 2022

@dievcacitajucelist píše Max do 400€ a ty jej tu hodíš byt za 650€. 🤷🤦🏻‍♀️

zuzanka.zuzu
6. okt 2022

@doriiis ešte dobre, že v inzeráte píšu, že pre 1 osobu a platí sa 2x nájom + provízia 🙈

doriiis
7. okt 2022

@zuzanka.zuzu ...este dobre,ze si si rypla.Gratulujem.

zuzanka.zuzu
7. okt 2022

@doriiis ja som si rýpla? 😀 čo ti šibe? nebolo by ti menej trápne napísať "jáj neprečítala som poriadne"? 😀 môj bože 😀

doriiis
7. okt 2022

@zuzanka.zuzu ...a nezamyslela si sa nad tym,ze za pokus by to autorke mohlo stat? Lebo dohodnut sa da vzdy,a mozno motyka vystreli a bude mat stastie.Ty si jej dala tip a radu aku vlastne?Pozeram,ze nijaku

zuzanka.zuzu
7. okt 2022

@doriiis NIE nezamýšľala, lebo toto NIKDY ešte nikomu nevyšlo 😉 majiteľ chce 1 osobu, tak určite dovolí matku + 2 (alebo viac) deti 🙄 to je o čom "rada"? len aby si niečo napísala?

doriiis
7. okt 2022

@zuzanka.zuzu ...ako povies

dievcacitajucelist
7. okt 2022

@elizabet173 Nič iné som nenašla vo Vrbovom...je to otázka dohody...určite to nebolo myslene v zlom

dievcacitajucelist
7. okt 2022

@evaachesa no a? A tych smajlíkov si načo dala?

evaachesa
7. okt 2022

@dievcacitajucelist akože niečo nepochopiteľné pre mňa, chápeš 💁🙂

dievcacitajucelist
7. okt 2022

@evaachesa Ale veď vo Vrbovom som na nete nič ine nenašla...a pokiaľ viem depozit sa plati stale...a nájom pre viac osôb do 400€ nie je šanca...možno zdieľané bývanie...ale vo Vrbovom mi našlo len dve ponuky...a tu druhu dala #elizabeth173

evaachesa
7. okt 2022

@dievcacitajucelist tiež som pozerala....autorka by sa mala asi pozrieť skôr po azylovych domoch alebo sa obrátiť na nejaký úrad...tiež to nevidím realne. 😕

elizabet173
8. okt 2022

@dievcacitajucelist zrejme nič iné nenašla ani autorka témy, preto žiadala o pomoc, ale pochybujem, že by sa dalo dohodnúť, ak to chce majiteľ prenajať jednej osobe, určite si tam nenasťahuje štyri, z toho tri malé deti a navyše za nižšiu cenu. A viem, že si to nemyslela v zlom, ja som nič také ani nenapísala.