Úspešný VBAC po cisárskom reze v Piešťanoch
Ahojte, sú tu ženy, ktoré absolvovali úspešne vbac v Piešťanoch po sekcii? Bolo vám to umožnené bez problémov, či ste si to museli vydupať? Aké faktory závažia?Koľko ste mali odstup od prvého pôrodu? Mne gynekológ chce automaticky nariadiť cisársky rez, aj keby bolo bábätko menšie, jazva v poriadku.
@anonym_autor a ty si v poriadku či si masochistka? Lebo skôr sa ženy snažia vybaviť si cisársky a nie naopak! A nie na dieťa nemá pôrod cisárskym žiadny zlý dopad!
@anonym_fe75ad nechápem význam tohto komentára 🙃
Autorka na otázku ti neviem odpovedať, ale ja tiež po cisárskom by som chcela skúsiť VBAC ak to bude možné a to nie som masochistka, len proste chcem mať rýchlejšiu rekonvalescenciu 🤷🏼♀️
@anonym_autor a ty si v poriadku či si masochistka? Lebo skôr sa ženy snažia vybaviť si cisársky a nie naopak! A nie na dieťa nemá pôrod cisárskym žiadny zlý dopad!
@anonym_fe75ad ako odveci komentár a ešte aj urážajúci. Myslím si, že po klasickom pôrode je rekonvalescencia oveľa rýchlejšia ako po operačnom zákroku v bruchu. Masochistické je dať sa rezať.A pri prirodzenom pôrode tiež máš dieťa hneď pri sebe, po sekcii ti ho ukážu na pár minút a potom až po 24h ti ho donesú. A najčastejšie čo čítam, sa o cisársky snažia ženy, ktoré sa boja natrhnutia, nástrihu. Poprípade majú dieťa KP.
@anonym_fe75ad ako odveci komentár a ešte aj urážajúci. Myslím si, že po klasickom pôrode je rekonvalescencia oveľa rýchlejšia ako po operačnom zákroku v bruchu. Masochistické je dať sa rezať.A pri prirodzenom pôrode tiež máš dieťa hneď pri sebe, po sekcii ti ho ukážu na pár minút a potom až po 24h ti ho donesú. A najčastejšie čo čítam, sa o cisársky snažia ženy, ktoré sa boja natrhnutia, nástrihu. Poprípade majú dieťa KP.
@anonym_autor nuž, ja som videla ženy po klasickom pôrode si ledva sadli a niektoré sa hoja aj zopár mesiacov a ja po cisárskom son fungovala hneď ako ma prepustili z nemocnice
Ja som o jazve ani nevedela, že ju mám. Všetko vždy v poriadku.
No a odtiekla mi voda, jazva začala bolieť a okamžite sekcia. Od vytekania cez príjem až po sekciu neubehli ani 3 hodiny.
@anonym_autor mala som prvu akutnu sekciu,druhu planovanu po 3r.,zotavenie rychlejsie a este aj koronu po tyzdni k tomu rozparanemu bruchu. Kedze prva bola akutna pri predcasnom tak som sa bala aby sa pri vbac nieco nepokaslalo a suhlasila som s navrhom dr.