nuž nájdu sa aj také čo chodia po 2-3mesiacoch, ja som bola naposledy pred rokom.....nedá sa to paušálne povedať, lebo každej pichne inú kyselinu hyaurónovú a každému sa vstrebáva inak- mladším sa obvykle vstrebe rýchlejšie....tá moja mala 3 druhy kyseliny hyurónovej a sama mi povedala že každá vydrží iné obdobie....
@simik238 ja chodím každé 3-4 mesiace,ale to len kým dosiahnem efekt aký by som chcela,potom zrejme stačí každé 9-12 mesiace mi Dr hovorila,ale je to vraj dosť individuálne 🙂 a kyselinu mám Juvaderm,tá je vraj dobrá.
@simik238 no ja som bola v auguste,potom v októbri a teraz idem opäť vo februári 🙂 prvý krát mi dala Dr cely 1ml,druhý krát 0,6 ml a teraz uvidím čo povie,ja by som chcela cely,ale nechám to nanu 🙂
nuž nájdu sa aj také čo chodia po 2-3mesiacoch, ja som bola naposledy pred rokom.....nedá sa to paušálne povedať, lebo každej pichne inú kyselinu hyaurónovú a každému sa vstrebáva inak- mladším sa obvykle vstrebe rýchlejšie....tá moja mala 3 druhy kyseliny hyurónovej a sama mi povedala že každá vydrží iné obdobie....