icon

Ako často chodíte na botox?

20. sep 2025

Zienky ktoré chodíte a máte teda skúsenosť. Ako často chodíte na botox? Myslím jednu a tu istú lokalitu.
Ja neviem či ja som rýchly vstrebavač alebo to pichá doktorka zle (aj ked toto si nemyslím), ale po 4mesiacoch je u mna po účinku..

zobaka
20. sep 2025

chodila som raz za 6 mesiacov, teraz idem po 9 mesiacoch

anonym_a91b55
20. sep 2025

Botox po 1.davke vydrží kratšie, tak 3mes. Po ďalsej davke vydrží dlhšie, aj 6-9mes.
A tiež záleží kolko sa vpichne, niekedy sa dávajú tie "baby" dávky, ktoré sú slabšie.
Mimo tehotenstva a kojenia som si dávala pichat glabelu (medzi očami).

autor
20. sep 2025
@anonym_a91b55

Botox po 1.davke vydrží kratšie, tak 3mes. Po ďalsej davke vydrží dlhšie, aj 6-9mes.
A tiež záleží kolko sa vpichne, niekedy sa dávajú tie "baby" dávky, ktoré sú slabšie.
Mimo tehotenstva a kojenia som si dávala pichat glabelu (medzi očami).

@anonym_a91b55 Určite? Presne to iste aj ja glabellu, minule som bola prvýkrát a už po 3mes som pozorovala ze to mizne. Takze sa zamýšľam či to tak ma byt ze 3x do roka je človek na botox, veď to lezie do peňazí…

biba_18
20. sep 2025

ja chodím na hyaluron, botox len ako doplnok k tomu… a to mi vydrží…

anonym_a91b55
20. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_a91b55 Určite? Presne to iste aj ja glabellu, minule som bola prvýkrát a už po 3mes som pozorovala ze to mizne. Takze sa zamýšľam či to tak ma byt ze 3x do roka je človek na botox, veď to lezie do peňazí…

@anonym_autor postupne sa tie intervaly predlzuju, po pár aplikaciach to vydrží dlhšie. Ale celá táto estetická dermatologia je drahy spas.

anonym_3dc6e9
21. sep 2025

@anonym_autor Pokial lekari pichali btx, tak 1x za 9 mesiacov. Dysport po 4 mesiacoch je fuc. Je jasne, ze Dysport vyhrava, lebo je lacnejsi a menej vydrzi. Pacientky nalakat a potom sproste chodia. Prestala som a intezivne hladam lekara, ktory je kamarat s btx. Tip na niekoho v PN, TN a blizkom okoli?

mandzula
21. sep 2025

Mam Dysport, teraz som bola po 9 mesiacoch a ten povodny mi este trochu drzal (lekar sa tak vyjadril).

martinka13
21. sep 2025

@anonym_autor každé 4 mesiace. Ale pichá mi "baby botox ", aby mi nekleslo viečko. Pri normálnej dávke sa mi to stalo. Teraz som spokojná.

anonym_3a4125
2. okt 2025

No a mne po 2 mesiacoch vždy zmizne.Uz mi to lezie na nervy.A vyskúšala som teda viac lekárov, ale naposledy mi doktorka sama hovorila, ze ona si to uz ani nepichá lebo o dva mesiace ho ma fuč.Ale tak vždy vydržím aspoň pol roka a potom idem znova