Ako dlho vydrží botox na výraznej vráske hnevu?
Neviem, neskúšala som. Síce vrásky mám ale ja to akceptujem ako proces starnutia
Cca 2 mesiace
mne drzi tak 4 mesiace, teraz som 5 mesiac po botoxe a uz nic nemam, musim ist zase
Mne 4m, v cele 5
Takže keď sa raz začne už treba chodiť. Uvažovala som tiež, keďže mám po 50 ale nejak ma to odrádza aj keď čelo by nutne potrebovalo.
Neviem, neskúšala som. Síce vrásky mám ale ja to akceptujem ako proces starnutia
@anonym_42e9a8 tak prečo sa vyjadrujes? Nikoho nezaujíma že si proti botoxu. Ona sa pýta na niečo iné a ty jej das odveci odpoveď.
Aurorka: prvýkrát to nevydrží dlho. Čím viac budeš chodiť tým viac to vydrží takže v zásade potom už nemusíš tak často
@anonym_42e9a8 tak prečo sa vyjadrujes? Nikoho nezaujíma že si proti botoxu. Ona sa pýta na niečo iné a ty jej das odveci odpoveď.
Aurorka: prvýkrát to nevydrží dlho. Čím viac budeš chodiť tým viac to vydrží takže v zásade potom už nemusíš tak často
@anonym_76aa5f a ty? Čo do mňa skáčeš? Máš zlý deň? Áno? Choď si to po niekom inom vybiť ✌️
@anonym_76aa5f a ty? Čo do mňa skáčeš? Máš zlý deň? Áno? Choď si to po niekom inom vybiť ✌️
@anonym_42e9a8 Ježiš, zase zbytočný koment:D veru nebudem na teba reagovať, nechcem zlý deň aký ho máš ty
Veľmi to potom vidno, ze je obmedzena mimika? Neda sa hybat celom?
Veľmi to potom vidno, ze je obmedzena mimika? Neda sa hybat celom?
@anonym_autor ked ti to spravne pichne tak trosku mimika ti zostane
@anonym_42e9a8 Ježiš, zase zbytočný koment:D veru nebudem na teba reagovať, nechcem zlý deň aký ho máš ty
@anonym_76aa5f 😂😂
@anonym_autor dievcata klud, beriem každý nazor, mam 46r a tiež vaham, ci dotoho ísť. Informujem sa. Nehejtujem ani pre ani proti. Tiez som skor za prirodzenost, ale tu vrásku mam cez polku cela
@anonym_autor dievcata klud, beriem každý nazor, mam 46r a tiež vaham, ci dotoho ísť. Informujem sa. Nehejtujem ani pre ani proti. Tiez som skor za prirodzenost, ale tu vrásku mam cez polku cela
@anonym_autor skús baby botox
@anonym_autor prvýkrát 4 roky dozadu keď som bola na čelo a vrásku hnevu tak to vydržalo asi mesiac. Teraz chodím pravidelne tak cca polroka - trištvrte, ale tie vrásky už vôbec niesú výrazné tak ako na začiatku + prestala som sa mračiť. Takže 1-2x do roka je pre mňa osobne ideál na také udržiavanie.
Ja som bola prvýkrát s tým, že som tú vrásku mala voľne viditeľnú a celkom hlbokú. Kozmetička mi najprv odporučila pichnúť výplň, ktorá vrásku vyrovnala a potom až botox, aby sa predišlo mračeniu. Moja tvár si odvykla. Po pol roku som si všimla, že sa výplň vstrebáva ale tvár sa mi naučila už nemračiť. Na mne to teda fungovalo. Určite do toho ale pôjdem zase asi za rok-2 v lete, vtedy sa mračím či chcem alebo nechcem.
Ja som bola prvýkrát s tým, že som tú vrásku mala voľne viditeľnú a celkom hlbokú. Kozmetička mi najprv odporučila pichnúť výplň, ktorá vrásku vyrovnala a potom až botox, aby sa predišlo mračeniu. Moja tvár si odvykla. Po pol roku som si všimla, že sa výplň vstrebáva ale tvár sa mi naučila už nemračiť. Na mne to teda fungovalo. Určite do toho ale pôjdem zase asi za rok-2 v lete, vtedy sa mračím či chcem alebo nechcem.
@anonym_ba3587 dakujem ja sa mracim ked rozmyslam, alebo sa tvarim ze rozmyslam🙂 i v noci ked spim na boku alebo bruchu sa mi to tam tak posklada, ze az🙂
@anonym_autor no ale ťažší, že už na viditeľnú vrásku ti botox tak nepomôže. Zjemní, ale vráska ostane

Presne mesiac a pól ,viac som nešla