icon

Ako prebieha botox u 35-ročnej?

8. mar 2025

Ahojte, mám 35 a uvažujem nad vylepšením. Vidno mi už prvé vrásky okolo očí mimické, na čele ale nie vyslovene harmonika ale už to je vidno bez make-upu. Makeup mi to pekne prekryje. Snažím sa nekrcit čelo, no proste vek už nepustí. Ako prosím prebieha botox? A je to veľmi bolestivé? Veľmi intenzívne o ňom uvažujem. Som z BA takže kliník je tu dosť, skôr ma zaujíma, že ako dlho to vydrží a či budem schopná ísť na druhý deň do práce alebo je nejaký opuch? Pracujem v banke takže nemôžem tam byť spuchnuta, chápete😀 ďakujem za rady.

simik22
8. mar 2025

Trvá to max 20 min, spuchnuta nebudeš, vydrží cca 3 mesiace

kubizde
8. mar 2025

Ja som bola v Žiline…ihla je úplne mini, nič som necitila. Následne mi vpichy ochladili, aby som nemala modriny. 100% odporúčam 🙂

autor
8. mar 2025

@simik22
@kubizde ďakujem som rada že to takto prebieha. Takže na druhý deň si môžem dať makeup a ísť do práce? A dávali ste si robiť len jednu časť alebo sa dá napríklad aj nejaká kompletka celej tváre? Inak mám aj padnuté obočie trošku tak je možnosť že sa to botoxom trošku zdvihne?

simik22
8. mar 2025

Ja som si dala vrásku hnevu, čelo okolie oči. Áno, myslím že to vedia pichnúť aj tak, aby zdvihli obočie

dobryden
8. mar 2025

Botoxom prave to obocie moze spadnúť.Nastuduj si to

basulaak
8. mar 2025

Na celo su dobre aj nalepky na noc najdi si na nete frownies. Tazko sa to rano odliepa, namocene idu dole lepsie ale vela pri tom kycham😆 ale mam po nich celo jak vyzehlene. Je pravda ze vrasky na cele mam tiez slabucke. Mam tiez 35 😉

moonlight1210
8. mar 2025

Z toho, co som citala, tak par dni budes mat pocit, ze to nezabralo. Ucinok nastupuje postupne. Tak aby si sa nezlakla. Ale to ti urcite povedia.

milanemila
8. mar 2025

Trva to par minut a citis len jemny vpich, akoze nie je to prijemne ale ani bolestive 🤷🏼‍♀️ urcite na druhy den ziaden opuch mat nebudes. Co sa tyka vydrze, tak je to individualne ale v mojom olkoli v podstate baby chodia kazdy h 6-12 mesiacov. Ked uz pojdes viac krat, tak potom sa predlzuje aj efekt.
Ucinok sa ustali do 2 tyzdnov a tie vrasky sa ti akokeby narovnaju, hned po aplikacii a prve povedzme 3 dni nebudes vidiet ziadnu zmenu. Po 2 tyzdnoch ti vedia este skorigovat dopichnutim ak treba.
Mne picha vrasku hnevu a celo. Ano robieva mi to tak, ze mi trosku nadvihne obocie, takze za mna je to super efekt. Treba si najst niekoho skuseneho, lebo ako pisu aj vyssie ak je to pichnute zle alebo prilis vela ml, tak moze vzniknut efekt spadnuteho cela alebo neprirodzeny vzhlad, pri botoxe je vyhoda ze to nie je trvaly stav, ale aj tak to nechces 🤷🏼‍♀️

mandzula
8. mar 2025

Ja som mala jednu mini modrinku, inak pohoda, fungovat budes uplne bezne. A k tomu obociu - pri druhom raze mi velmi nepekne pokleslo, az som horsie videla, vyzeralo to hrozne. Volala som lekarke, co mi ho pichala, povedala, ze ak mi to do par dni neodznie, mam prist na korekturu, no odznelo, tak som nebola.

kubizde
8. mar 2025

Jasneeee normálne som šla do prace 🙂

sylvester1
8. mar 2025

Za mna prirodzene vsetko pekne, ale banke musis byt top to mi je jasne, ako na vystave pudlov, esze ze nechodim do banky sk 😇

simik22
8. mar 2025

@sylvester1 si si slahol?

lapersefona
8. mar 2025

@basulaak a ako dlho ti vydrzii ten efekt?

dobryden
8. mar 2025

@basulaak a to su co za nalepky?Vies poslt link?nalepis vyžehliť ale nezmizne to hej?

snowflakenel
Autor odpoveď zmazal
lenka188
8. mar 2025

@dobryden inak uplne rovnaku sluzbu ako frownies ti urobi tejpovacia paska z dm-ky za 4-5 eur. Nastrihas si to ako potrebujes a je tam toho strasne vela, takze ti paska vydrzi kludne pol roka. Pozri si videa ako tejpovat celo (aj ine casti tvare sa daju) a podla toho si budes pasku strihat. Mala som aj frownies, aj nejake specialne tejpy na celo, ale dmka je neporovnatelne lacnejsia a robi to to iste. Ja sa napriklad v noci mracim a krcim celo a ked si dam tejpy na noc, tak rano mam vrasku medzi obocim ovela mensiu. Nezmizne uplne, ale je menej vyrazna a hlboka.

nikha2809
8. mar 2025

Ja som išla do prace hneď po, nič nevidno len malú bodku kde sú vpichy len sa nesmieš 4 hod predklone.Ucinok nastúpi do 2t tak sa nezlakni ze nezabral

luccija
8. mar 2025

@lapersefona u každého inak a prvé razy krátko postupne dlhšie kamarátke aj 8 m
Autorka po aplikácii sa nesmie cvičiť, príliš predklanať hlavu, lezat atď. Obočie sa zdvihne mierne páčil sa mi ten efekt.Modriny nebudeš mat

atinkaa
8. mar 2025

ja by som ho 35 zvazila - skus face jogu, cokolvek ine co ti napadne bude lepsi plan ako botox....co budes robit v 60tke? https://zijutu.cz/veci-ktere-jste-o-botoxu-neve... Asi najvacsia nevyhoda je, ked prestanes, tak ako pri inom jede aj tu, budes mat denne na ksichte ovela zvadnutejsi vyraz a vyraznejsie vrasky ako bez botoxu a ak neprestanes (aj ked uvadzaju ze nie, tak podla mna ano, vsetky kamosky v okoli, ktore na to chodia a viem to od nich, ze chodia maju bez neho doslova ryhy), tak v 60tke nebudes mat podla mna uz skoro ziadnu mimiku. https://www.rehabilitace.info/zajimavosti/rizik...

dobryden
8. mar 2025

@lenka188 a viesco vyskusam to a dakujem za tip,pretoze tie vrasky su z určenia,

lapersefona
8. mar 2025

@atinkaa velmi dobry prispevok treba zvazovat ja dlhodobe rizika

sylvester1
9. mar 2025

@simik22 cigaretu