Ako prebieha operácia odstávajúcich uší?
Ahojte už veľmi dlhu dobu chcem ísť na Otoplastiku lem mám strach ako to zvládnem prosím vás napíšte mi kto natom bol ako to prebieha aká je tá bolesť a či sa dá vydržať na obyčajných liekoch ďakujem moc mi to pomôže
@ukgirls och to si zápcham nos keď mi to budú robiť mám strach že stym obvazom nebudem vedieť fungovať jesť keď bude okolo brady a tak na tesno a po akom dlhom čase pôjdem na kontrolu mi ho dajú dole?
@ukgirls ty si natom bola tiež?
ved obvaz nejde okolo brady ale okolo usi -ako celenka ... hej bola som ale nepamatam ako dlho som mala obvaz ... dcera bola tiez alwe v celkovek a ta chodila na previazanie kazdy den cca tyzden ... ale ja som neprevazovala mala som ho tyzden alebo 2 v kuse
@ukgirls juj 2 týž je veľmi dlho a tam kde chcem ísť obviazuju aj okolo brady aby lepšie držalo videla som fotky žien čo majú na stránke
@ukgirls to by bolo asi super chodiť každý deň aby sa mi to neprilepilo ten obez k ušiam a bolest k čomu by ste to prirovnala
ako sa ti moze prilepit obvaz k usiam? ved mas pod tym vatove tampony .. a neviem prirovnat .. je to uz skoro 15 rokov co som mala ja ...
@noemikatka ale vobec to nieje žiadna hroza a ziadne opálené maso som urcite necítila .. .. usi som mala zaviazané 2dni obvazom od doktorky na klinike a potom som si ich dva tyzdne sama doma prevazovala ona mi presne ukazala ako a nato som si davala ciernu čelenku takze to vobec nebolo poznat .. najväčšia bolest je jedine Ta prva noc … inak ani vpichy pri unrtvovani - nic katastrofálne … podla mna Ta noc prva lebo som nevedela ako si mam ľahnúť lebo na usi som nemohla a nechcela ..ale inak na druhy den uz dobre a neľutujem tento zakrok ..škoda ze som nesla skor ..
Zákrok sám o sebe nebolel, dajú ti umrtvovaciu injekciu a lieky. Ja som sa celý čas rozprávala s doktorkou. Obväz som mala cez celú hlavu týždeň, potom kontrola a vybratie veľkých stichov. Neľutujem zákrok, aj keď som sa min. 2 roky budila na bolesť, keď som si ľahla na uši.
ja som po necelom týždni isla na prevez a uz mi ich neobviazal
@timmea_90 juj toho sa bojím tiež že nebudem vedieť spávať na boku inak ja spať ani neviem 😢
@timmea_90
@katkaseiner
@patricia2511 a inak baby ako ste riešili PN v práci neviem si predstaviť behať po vonku z bandážou na hlave a nie ste čakať v čakárni u obvodnej
@noemikatka nemala som pn, v den operacie som mala dovolenku a ostatne som robila z domu - nezapinala som kameru, ospravedlnila som sa. Cca max 3 dni som teda robila s čelenkou z obvazu na hlave, potom bol vikend a dal mi to dole
@katkaseiner neviem ako to ja urobím nechcem z obviazanou hlavou čakať v čakárni 😢😢😢
@noemikatka na čo by si čakala u obvodnej?
@alzbeta311 na PN
Ja som si na ten týždeň dala dovolenku, mala som jej dosť a nemusela som riešiť žiadnu prácu. Týždeň som si oddýchla aj doma na záhrade a potom som išla normálne do práce.
@timmea_90 spravím to aj ja tak ďakujem
@timmea_90 a tie stichy keď vyberajú to asi boli však
Nie to ma nebolelo. Mňa skôr bolelo, keď mi dávala dole obväz, ale tak to je len chvíľa, to zvládneš 🙂

samozrejme ze sa da..najhorsie je umrtvovacia injekcia-stine dost ..ale potom uz necitis nic.. len pach ked palia/rezu kozu ..ako ked prasa opaluju 😀 ... musi to byt napevno previazane co je tiez neprijemne,ale nic co sa neda zvladnut ..