Ako riešiť vpáčené bradavky a získať sebavedomie?
ahojte, mate tiez niektorá vpacene bradavky? ako na to reagoval vas partner ? ja ich mam vpacene ale ked sa ich snazim vytlačiť von tak vyjdú, ale hned za chvilku sa stiahnu naspat. mam z toho celkom komplexy, inak som so sebou spokojna, cvicim mam fajn postavu, ale toto sa mi tak strasne nepaci. pri kazdom priateľovi som sa za to strasne hanbila a snazila som sa stale tie prsia skryvat. aj ked ich videli nikdy na to nic nepovedali len mne bolo trapne. teraz som sa spoznala s novým mužom, vyzera to nádejne, ale mne je uz teraz neprijemne ked viem ze ich uvidi. viem ze sa to da aj nejak chirurgicky spravit, ale bojim sa, mate s tym niektorá skusenosti ? Dakujem krasny den
a po stimulácii mi stale na chvilku vyjdú, tak aj gynekolog mi povedal ze ked budem kojiť tak sa mi to urcite napraví a budu uz von stale … takze preto si myslim ze to nepotrebujem riesit chirurgicky, len ako sa zbavit toho ze sa za to hanbim :/
Toto chlap nerieši.
Chlapom je to úplne jedno. Len ty si musíš prestaviť hlavu.
Bud pokojná, normálny muž to nerieši.
Piercingy v bradavkách tento problém vyriešia . Poznám dve ženy s rovnakým problémom a až piercingy im bradavky vytlačili von . Pán piercer sa namaká kým bradavku vyberie ale akonáhle prepichne a vloží šperk , bradavku máš vonku
Ja mám jednu takú. Druhá normálna. Z tej vpačenej sa mi nedalo kojiť, nepomohli ani klobúčiky.
Čo sa muža týka, absolútne nerieši. Akurát sa smeje, že jedna je lenivá, nechce sa jej stáť 😂
Všetko to máš len ty v hlave. Ak budeš so sebou ty spokojná, bude aj chlap 😊
Ahoj chápem že si nespokojná, a áno dá sa to operovať🙂. Žienky ti tu spravne radia aby si to neriešila, nie je to nič škaredé podľa mna to tiež muži neriešia, ved oni tiež majú na sebe veľa estetických chýb😄. Ale ak ti to pomôže, tak na operáciu kľudne chod nie je to žiadna závažná operácia, dá sa to aj v lokálnej anestéze.
Ja mam jednu ok a jednu vpycenu a Nikdy ziadny muz toto na mne neriesil. A aj som normalne cez to kojila. Ale vzdy ostala vpacena, aj po 2 detoch
Piercingy v bradavkách tento problém vyriešia . Poznám dve ženy s rovnakým problémom a až piercingy im bradavky vytlačili von . Pán piercer sa namaká kým bradavku vyberie ale akonáhle prepichne a vloží šperk , bradavku máš vonku
@laurikasarinkaq ahoj prosím ťa, nevieš náhodou kontakt na tieto štúdiá? Mám tento problém akurát že zháňam kontaktných piercerov ktorí vedia robiť aj ploché bradavky. 🙂

Si si istá, že to muži riešia?