icon

Ako riešiť vpáčené bradavky a získať sebavedomie?

27. jan 2025

ahojte, mate tiez niektorá vpacene bradavky? ako na to reagoval vas partner ? ja ich mam vpacene ale ked sa ich snazim vytlačiť von tak vyjdú, ale hned za chvilku sa stiahnu naspat. mam z toho celkom komplexy, inak som so sebou spokojna, cvicim mam fajn postavu, ale toto sa mi tak strasne nepaci. pri kazdom priateľovi som sa za to strasne hanbila a snazila som sa stale tie prsia skryvat. aj ked ich videli nikdy na to nic nepovedali len mne bolo trapne. teraz som sa spoznala s novým mužom, vyzera to nádejne, ale mne je uz teraz neprijemne ked viem ze ich uvidi. viem ze sa to da aj nejak chirurgicky spravit, ale bojim sa, mate s tym niektorá skusenosti ? Dakujem krasny den

br4n
27. jan 2025

Si si istá, že to muži riešia?

autor
27. jan 2025

a po stimulácii mi stale na chvilku vyjdú, tak aj gynekolog mi povedal ze ked budem kojiť tak sa mi to urcite napraví a budu uz von stale … takze preto si myslim ze to nepotrebujem riesit chirurgicky, len ako sa zbavit toho ze sa za to hanbim :/

drake122
27. jan 2025

Toto chlap nerieši.

januska12323
27. jan 2025

Chlapom je to úplne jedno. Len ty si musíš prestaviť hlavu.

br4n
27. jan 2025

Bud pokojná, normálny muž to nerieši.

laurikasarinkaq
27. jan 2025

Piercingy v bradavkách tento problém vyriešia . Poznám dve ženy s rovnakým problémom a až piercingy im bradavky vytlačili von . Pán piercer sa namaká kým bradavku vyberie ale akonáhle prepichne a vloží šperk , bradavku máš vonku

vkatush
27. jan 2025

Ja mám jednu takú. Druhá normálna. Z tej vpačenej sa mi nedalo kojiť, nepomohli ani klobúčiky.
Čo sa muža týka, absolútne nerieši. Akurát sa smeje, že jedna je lenivá, nechce sa jej stáť 😂
Všetko to máš len ty v hlave. Ak budeš so sebou ty spokojná, bude aj chlap 😊

n3la
27. jan 2025

Ahoj chápem že si nespokojná, a áno dá sa to operovať🙂. Žienky ti tu spravne radia aby si to neriešila, nie je to nič škaredé podľa mna to tiež muži neriešia, ved oni tiež majú na sebe veľa estetických chýb😄. Ale ak ti to pomôže, tak na operáciu kľudne chod nie je to žiadna závažná operácia, dá sa to aj v lokálnej anestéze.

ruzasipova
27. jan 2025

Ja mam jednu ok a jednu vpycenu a Nikdy ziadny muz toto na mne neriesil. A aj som normalne cez to kojila. Ale vzdy ostala vpacena, aj po 2 detoch

anonym_d95cf6
25. nov 2025
@laurikasarinkaq

Piercingy v bradavkách tento problém vyriešia . Poznám dve ženy s rovnakým problémom a až piercingy im bradavky vytlačili von . Pán piercer sa namaká kým bradavku vyberie ale akonáhle prepichne a vloží šperk , bradavku máš vonku

@laurikasarinkaq ahoj prosím ťa, nevieš náhodou kontakt na tieto štúdiá? Mám tento problém akurát že zháňam kontaktných piercerov ktorí vedia robiť aj ploché bradavky. 🙂