Ako si vybrať kliniku na operáciu nosa?
Ahojte, chcela by som podstúpiť operáciu nosa, avšak neviem sa rozhodnúť, ktorú kliniku zvoliť (ideálne nejakú v okolí PP/KE). Upraviť by som chcela len špičku nosa. Bola by som rada keby ste mi sem napísali vaše skúsenosti, na akej klinike ste boli a či ste spokojné. Ďakujem😊
@frflos_nespokojny a boli spokojné s výsledkom? nevieš či mali plastiku celého nosa alebo len špičku?
@frflos_nespokojny tvrdili, že nikdy viac, pretože vedia, že už nemusia. Ak boli tak nespokojné, že na operáciu išli, išli by aj keby reálne vedeli, ako to bolí.
@melanta jedna kamoska nebola vobec nadsena vysledkom.
ale ak to zhrniem ani porod nie je prechadza ruzovou zahradou . casom vsetko preboli a clovek zabudne na bolest 😉
@anonym__ ja som bola. A je to jedno z najlepších rozhodnutí aké som urobila. Mala som celkovú operáciu nosa + nosnej prepážky. Samotná operácia nebolí. 2-3 týždne PN. 2 týždne dýchaš ústami. Skôr je to náročné psychicky ako fyzicky. Mňa operovali v CZ. Prístup po ľudskej aj profesionálnej stránke bol ukážkový. Och, keby sa všetci lekári a sestry takto správali k pacientom. Vďaka ich ľudskosti bolo pre mňa jednoduché to zvládnuť, pretože som sa veľmi bála. Hlavne je tam obava, čo povie okolie. Toto však nikdy neroeš. Správny pláštik presne vie, čo je možné a čo nie a kde sú limity a všetko Ti dôkladne vysvetlí. Ja som mala zdeformovanu aj nosnú prepážku a pán doktor mi nos aj vyrovnával a som veľmi šťastná, že som mu dôverovala v tom, že to urobí najlepšie ako je možné. Keď mi dal dole výstuž, plakala som od šťastia. Nikdy som sa necítila viac svoja ako teraz. Nebolo to zbrkle rozhodnutie, trvalo roky.

neviem poradit kliniku a nechcem ta odhovarat, ale dobre si to rozmysli.
v mojom okoli to dali tri baby a kazda tvrdila, ze uz nikdy viac. je to velmi bolestive