icon

Ako upraviť čelo a vyzerať lepšie?

30. dec 2023

Ahojte,
Neviem nájsť nič normálne na internete ale chcela by som sa spýtať.
Nemáte náhodou skúsenosť, ako by sa dala upraviť oblasť čela? Ide o to, že mám na čele kvôli "kostiam"- chápeme že ide o lebku.. dve hrče, ktoré z profilu vyzerajú hrozne. Ako keby mi mali rásť rohy. Vôbec sa mi to nepáči a tak sa chcem spýtať, či existuje nejaký zákrok, ktorý by mi čelo zjednotil a nevyzerala by som ako neandrtalec. Prikladám aj fotku a za každú odpoveď (normálnu) ďakujem. 🙂

autor
30. dec 2023
koniarova
30. dec 2023

Pochybujem,že niečo také existuje. Ale rada si prečítam názory. Za mňa aspoň ofina.

ankare
30. dec 2023

Vôbec nevyzerás ako neandertálec. Ja by som si nič ani nevšimla.

pribinak
30. dec 2023

Však to má každý keď si da fotku z boku

tykat
30. dec 2023

Uplne v pohode to mas. Ale ak by si trvala na vylepseni tak najskor asi zistit z coho tie hrce su, a potom skusit sa informovat na skraslovacej klinike. Mozno by tam vedeli nieco "dopichnut" co by to opticky zrovnalo. Celo ti asi nikto len tak operovat nebude.

0silvia0
30. dec 2023

Skus to zakryt ucesom: ofina, vlny... vobec by som to neriesila nejako invazivne, zbytocne si robis starosti.

katka708
30. dec 2023

Ved také čelo ma každý druhý človek. Úplne normálne. Ale ak už to chceš riešiť tak skôr pichnutie kyseliny na výplň alebo možno botoxom povoliť svaly okolo aby to nezvyraznovali.. To by vedela poradiť lekárka na to vyškolena

minenkak
30. dec 2023

Všetko pod očami sa dá operovať,podľa mňa toto by nikto neriešil,choď si tam dať pichnúť kyselinu hyalurónovú,nech ti to vyrovnajú,vyrovnajú nos s tým tak sa opýtaj aj na čelo alebo nos šticu

autor
30. dec 2023

@koniarova mám mierne kučeravé vlasy, vydržala mi mesiac.. potom som to nosila v sponke.. na moje vlasy to nie je

autor
30. dec 2023

@pribinak ešte som si to takto výrazne nevšimla u nikoho ako u seba.

autor
30. dec 2023

@tykat áno jasné, skôr som myslela nejakú alternatívu. Neviem ako to chodí. tie hrče sú proste lebka, kosti, je to cítiť, mám to tak keď si prejdem po čele.

autor
30. dec 2023

@katka708
@minenkak
ďakujem, pozriem, čo to ako a kde to u nás robia 🙂

h2
30. dec 2023

Jasné, že u seba si to všímaš viac, ako u iných. Ale podľa mňa máš úplne normálne čelo. Keby som videla len fotku a nečítala text, tak by som neprišla na to, že je na nej niečo divné.

tykat
30. dec 2023

Inak nechce sa mi hladat ale tieto "vyrastky" su tusim jednym zo znakov muzskej lebky. Ale ruku do ohna za to nedam.

kacena4
30. dec 2023

jedine esteticka chirurgia ak by sa do toho pustili... za mna vsak to celo je ok a skor by som riesila sebavedomie

alazala
30. dec 2023

Podľa mňa výplne by mohli tomu pomôcť, ak ta to strašne trápi . Inak podľa mňa nič hrozne to nie je.

april171
30. dec 2023

Podľa kúska fotky odhadujem, že si asi dvadsiatnička. Ja viem, že takúto odpoveď asi neocenis a ani mi neuveríš, ale naozaj nič špeciálne na čele nemáš, 99 percent ľudí si na tebe nič nevšimne. A keď budeš mať 50 a spomenies si čo ťa na tvojom výzore v mladosti trápilo, tak sa akurát pousmejes. A pri pohľade na svoje fotky si povieš, bože aká som bola vtedy pekná a zbytočne sa trápila pseudo nedostatkami.

egonsk
30. dec 2023

Bud rada, ze si niecim jedinecna a nevymyslaj hluposti. To je ako ked niektore baby maju vyraznu bradu a licne kosti (ako echt nemecky blondak) a chcu si ju dat rozlamat, aby ju mali okruhlejsiu. Proste bud rada a spokojna sama zo sebou, tym ludi vzdy ocaris 🙂

minimie
30. dec 2023

Podľa mňa je to práveže pekné a zaujímavé 😊

autor
30. dec 2023

@tykat som žena, narodila som sa ako žena aj sa tak identifikujem 🤭 ale mala som počas puberty viac mužských hormónov (museli sme to upravovať s doktorkou pomocou liekov) tak neviem. Môj otec ich má riadne výrazne. Jemu už len tie rohy chýbajú 😁

autor
30. dec 2023

@april171 áno to si trafila.. mám cez 20.. už pár rokov 😁 určite si to nikto iný nevšíma, že je to len môj pohľad.. možno sa v budúcnosti nad tým pousmejem. No teraz keď vidím nejaké videá alebo fotky na ktorých som z profilu cítim sa naozaj zle. Ide o to, že keď vidím kamošky, súrodencov, rodinu odfotenú z profilu prídu mi všetci, že majú čelo v poriadku. U seba mám pocit, že vyzerám ozaj ako neandrtalec (čelo vysunuté viac oproti ním .

tykat
30. dec 2023

A ja som.sa teraz prave docitala ze to je naopak 😁 ze zeny to maju vyraznejsie. Ale tiez je to tak divne napisane