Ako vyhladiť vrásku medzi očami?
Ahojte,
mam naozaj hlbokú vrásku medzi očami. Chcem si to dať vyplniť
Čo je lepšie botox? Alwbo kyselina hyaluronova?
Ďakujem
Chod na konzultáciu
@minenkaa ku komu? Veď keď prídem do salónu a oni tam aplikujú botox tak mi samozrejme povedia botox
@minenkaa ku komu? Veď keď prídem do salónu a oni tam aplikujú botox tak mi samozrejme povedia botox
@anonym_autor 🤣
@anonym_autor do akého salóna preboha,musíš ist k lekárovi a nie ku kozmeticke
@minenkaa ja vlastne hľadám odporúčania na salóny v Bratislave
@anonym_autor vieš čo je botox? Zjavne nie. Botox je jed, silný jed. A ten môže aplikovať len lekár
@sasa1310 baby botox používajú aj kozmetický
@anonym_autor v ba Beauty Factory napr.
@anonym_autor v ba Beauty Factory napr.
@anonym_83e02d idem si ich pozrieť. Máš tam aj nejakú konkretnu kozmetickú čo sa tomu venuje? Ja mam tu vrásku dosť hrubú
@anonym_83e02d idem si ich pozrieť. Máš tam aj nejakú konkretnu kozmetickú čo sa tomu venuje? Ja mam tu vrásku dosť hrubú
@anonym_autor na hrubú vrásku ti botox nepomôže
@anonym_autor o akej kozmetičke stále hovoríš? Preboha veď botox musí podávať lekár, vlastne všetky estetické úpravy.
@anonym_autor vies vôbec koľko to stojí?
@anonym_autor na hrubú vrásku ti botox nepomôže
@sasa1310 aha, takúto info som potrebovala. Čiže potrebujem kyselinu.
Ďakujem toto mi pomohlo
Kyselina sa tam nedáva. Na vrásku hnevu (medzi očami) a na väčšinu vrások sa dáva botox. Botox paralyzuje dočasne svaly ktoré vrásky spôsobujú a vypne ich. Aplikuje sa každé 3-6 mesiacov podľa toho ako rychlo ti ten sval “nabehne” naspäť.
Hyaluronova kyselina sa používa na výplň pier, niekedy pod oči ak majú ženy kruhy (ale je ti veľmi nebezpečne lebo môže ti kyselina migrovať za oko alebo ti môže doktor trafiť cievku a môžeš oslepnut), alebo výplň fajčiarskych vrasok. Pozor, ak ti doktor trafí cievku s botoxom, nič sa nedeje, max nejaká dočasná paralýza, ktorá sa dokonca dá aj rozmasirovat.
Ak ti doktor trafí cievku s kyselinou, môže sa upchať a spôsobiť nekrozu tkaniva. Je to zvratné ale bavíme sa o hodinách a skôr veľmi raritné že sa to stane.
Okrem toho botox sa používa aj na liečbu potenia a migren. Áno je to jed, preto je na zvážení každého či si to dá pichnúť alebo nie. Určite ísť len k skúsenému doktorovi a nie ku kozmeticke.
Doktor ti povie či botox alebo kyselinu, ale ja som sa s tým ešte nestretla že by tam niekomu pichli kyselinu.
@anonym_382b84 prečo píšeš niečo čo nie je pravda? na hlboké vrásky iba kyselinu hyaluronovú na vyplnenie. čistý botox by jej bol na 2 veci…
ak už máš hlbokú vrásku tak už len kyselina hyaluronová…
@biba_18 ďakujem za info
tak keď si v bratislave choď do envy
@biba_18 vyhodilo mi veľmi zle recenzie. Chodíš tam?
Botox nemôže pichať kozmetička, musím to robiť lekar.Salon v BA neporadím niesom odtial, ale pridaj sa do skupiny plastická chirurgia a estetická dermatológia a nájdeš kopu recenzii
Na vrasku hnevu botox. Ak je velmi hlboka, tak ano, da sa vyplnit kyselinou hyaluronovou, ale je to nebezpecne a nie vsetci lekari to robia a suhlasia s tym. Bola som na klinike, kde ku rovno povedali, ze je to prilis rizikove a neurobia to. Kamoska bola na klinike, kde jej to lekar spravil a sam povedal, ze ma tolko skusenosti, ze si to moze dovolit. Takze bud risknes kyselinu a najdes niekoho, kto ti to spravi, alebo pojdes na botox. Velmi hlboku vrasku ti botox nevyhladi, bude stale vidiet. Ale po roku-dvoch pravidelneho pichania to vies eliminovat na minimum.
Na vrasku hnevu botox. Ak je velmi hlboka, tak ano, da sa vyplnit kyselinou hyaluronovou, ale je to nebezpecne a nie vsetci lekari to robia a suhlasia s tym. Bola som na klinike, kde ku rovno povedali, ze je to prilis rizikove a neurobia to. Kamoska bola na klinike, kde jej to lekar spravil a sam povedal, ze ma tolko skusenosti, ze si to moze dovolit. Takze bud risknes kyselinu a najdes niekoho, kto ti to spravi, alebo pojdes na botox. Velmi hlboku vrasku ti botox nevyhladi, bude stale vidiet. Ale po roku-dvoch pravidelneho pichania to vies eliminovat na minimum.
@lucilaines ďakujem za informácie

Chod na konzultáciu