icon

Belkyra na dvojitú bradu: Skúsenosti a hojenie po zákroku

21. jan 2025

Máte niektorá? Zvažujem to veľmi silno, mám katastrofálnu dedičnú dvojitú bradu 😭 Obávam sa ale trochu nejakých komplikácii, mám doma 7m dieťatko. Nejaké rady, skúsenosti? Je to bolestivé? Aké je hojenie? Vďaka.

melanta
21. jan 2025

Áno, absolvovala som v IEM, štíhla, aktívne silové cvičenie a dvojitá brada napriek tomu. Pomohlo. 3 sedenia som absolvovala. Dvojitá brada je minulosť. Ale odporúčam vybrať si dobrú kliniku, kde s tým pracujú lekári. Bolieť to nebolelo, trochu citlivé boli ti pichy, inak pohoda.

autor
21. jan 2025

@melanta ďakujem moc, môžem napísať ss?

malinka158
21. jan 2025

@melanta ahoj, nemas nahodou fotku pred a po?

melanta
21. jan 2025

@malinka158 mám, ale ja žiadne osobné fotky nemám na FB ani na IG, takže na MK nebudú určite. Ale myslím, že na profile IEM či ich stránke budú mať zverejnené nejaké fotky.

melanta
21. jan 2025

Autorka - kľudne napíš.

malinka158
21. jan 2025

@melanta vdaka, idem pozriet 😊

methechaos
24. mar 2025

Ja som bola na Belkyra osetreni podbradku, stalo ma to vyse 1000€ na znamej klinike a bolo to sice bezbolestne, ale bez efektu. Resp., presiel asi rok a je to este horsie. Som fakt chuda, 49kg/169cm a napriek tomu mam dvojitu bradu. Po osetreni mi podbradok viac ovisa- mozno je to uvolnenou kozou. Ale neodporucam. :( teraz hladam kliniku na neck lift, alebo nieco podobne.