Bolesť po plastike kolena
Zdravím chcel by som sa vás spýtať som 3 mesiac po plastike kolena operovali ma v súkromnej nemocnici Malacky doktor Pullman metodov BTB
Chcel by som sa spýtať či niekto z vás mal taký problém ako ja bolí ma pod kolenom v miestach kde my dávali štroby nemôžem ani poriadne kôli tomu ohnúť ani vystrieť nohu .. fyzioterapeut my hovoril že musím aj na silu ale mne to proste nejde aj keď chcem nasilu stále ma brzdí ta bolesť a keď už to ohňem a idem späť do vystretia tak to je nehorazná bolesť
@gemerka17 neviem niekto hovorí že je to najlepší lekár ohľadom kolien niekto nie no ja začínam mať pocit že či ma z prepáčením neodje....
Vy sním máte nejake zlé skúsenosti ?
@gemerka17 neviem niekto hovorí že je to najlepší lekár ohľadom kolien niekto nie no ja začínam mať pocit že či ma z prepáčením neodje....
Vy sním máte nejake zlé skúsenosti ?
@lukasdaniel186 on má od najlepšieho veľmi ďaleko, ledva je priemerný a fakt na takú operáciu ako plastiku väzov v kolene by so u neho nepodstúpila. Mám v okolí viacero negatívnych ohlasov na neho. Všeobecne jemu pod nôž určite nie. Preto sa utekaj poradiť inde.

@lukasdaniel186 posúdiť k lepšiemu lekárovi, ako pullman, ci je to dobre. On nie je dobrá voľba na operaciu kolena a na plastiku ako zákrok, uz vôbec nie. Pochybosti sú určite na mieste.