Bolesti po otoplastike ušníc: Je to normálne?
Ahoj, som cca 9 hodín po plastike ušníc. Bolesti extemne, fakt nechápem, ako vydržím každú ďalšiu minútu, novalgin, paralen nezaberá. Volala som na kliniku, vraj to môže byt normálne, mám volať ráno, ak to neprejde.
Mali ste to niekto podobne ? Čo tak čítam, tak všetci mali buď mierne alebo žiadne bolesti. Keby viem, aké to bude, nikdy do toho nejdem😫😫😭😭
@anonym_autor nepotešim ťa…..môj muž škrabal steny😣treba silnejšie lieky. Každým dňom to bude lepšie
@anonym_autor jedine flektor ,ten to utlmí i,je to bolesť riadna 😁
@anonym_autor jedine flektor ,ten to utlmí i,je to bolesť riadna 😁
@anonym_3e1e6c
@anonym_6463e6
@anonym_585428
Ďakujem vám za odpovede, aspoň ma to trochu upokojilo, že to je teda normálne lebo reálne už som začala škriabať steny aj ja 🙏🏼 dám si flector a uvidím, snáď príde aspoň trochu úľavy.
Mám otoplastiku za sebou. Už dobrých pár rokov. Na tú pooperačnú bolesť nezabudnem nikdy. Trvalo to cca týždeň, a potom bolo pomaličky lepšie. Prvé dni som spala v polosede v hojdacom kresle s vestovným vankúšom okolo krku.
Ale išla by som do toho znovu. Toto rozhodnutie mi zmenilo život. Cítim sa sebavedomejšie, mám bohatší spoločenský život. Na ZŠ som si prešla dosť škaredou šikanou. Tento krok neľutujem. Bolesť pominie a bude to len spomienka. Čakajú ťa ďalšie roky bez bolesti s vlastnou spokojnosťou. Po prvej pooperačnej kontrole to tiež môže bolieť.
Ja som mala novalgin pripraveny a bolo mi povedane ze hned ako zacnem len miernu bolest citit, okamzite ai ho mam dat a na 3 dni som tusim dostala este nejake tabletky, mari sa mi ze atb ale nie som si na 100% ista. Dalsi den som si dala este zo strachu novalgin ale bolesti uz neboli. Len na ten prvy den vyslovene hned som si mala dat novalgin hned ako zacne bolest lebo inak mi uz neprejde
@anonym_autor ja prave tak viem ze po operacii usi mozu byt velke bolesti.
@anonym_autor ja prave tak viem ze po operacii usi mozu byt velke bolesti.
@anonym_092fc3 aj ja mam len take informacie. Tak sa cudujem, ze niekto najde nieco uplne ine, ked zovsadial pocuvam a citam, ze su potom velke bolesti...

ano je to normalne.. nemas flektor? postupne to bude lepsie a lepsie ...